Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Nok et tap

lagt inn 3. sep. 2014, 15:15 av Hans Svellet   [ oppdatert 3. sep. 2014, 15:15 av FK Toten ]
Lunner FK 2 - FK Toten 2
Frøystad kunstgress, onsdag 3. september, kl. 19:30

Laget:
Anders Kristoffersen
Magnus Sveen-Hans Svellet-Anders W. Lunde-Lars Håkensbakken
Amund Farås-Trond Aass-Raymond Skaugerud-Kjetil Reinsby
Jo Alund-Dag Alund

Benken:
Ola Sandbæk 
Øyvind Pedersen

Mål:
Jo Alund
Lars Håkensbakken
Raymond Skaugerud
Var det noen som sa trenerkrise? Vi kan om ikke annet skylde på det etter å ha gått på to strake tap uten kyndig ledelse fra sidelinja. 

Helt fra begynnelsen slet vi med å få til noe særlig fremover mot Lunner 2 onsdag kveld. Spillet satt ikke, og vi ble løpende mye i mellom. Når man blir løpende i mellom kommer man fort på halvdistanse, og når man kommer på halvdistanse taper man fort duellene. 

Hjemmelaget klarte å utnytte rommene mellom våre ledd, som var større enn Mjøsa er brei i perioder, og vips stod det 4-0 til pause. To dødballmål der vi taper duellene inne i feltet, og to mål der forsvaret blir overløpt og fraløpt. 

Vi prøvde litt å spille ut bakfra, men fant vel i grunn ut at det ikke var noe stort poeng. I den første omgangen skapte vi så godt som ingen ting, og grep ble tatt i pausa. 

Med en ny formasjon var det akkurat som laget fikk en ny giv i den andre omgangen. Man kan trygt si at lagene hadde hver sin omgang. 

Så fort dommeren blåste i fløyta etter pause vant vi dueller, traff med pasningene, tettet rom og var først på alt føltes det som. Etterpåklokskap er en enkel øvelse, men tenk om vi hadde gått ut slik fra start.

Allerede etter noen få minutter fikk vi en kjempesjanse, men Raymond Skaugerud sitt forsøk ble reddet på streken. Ola Sandbæk ble også spilt gjennom, men alene med keeper gikk skuddet fra 16-20 meter utenfor. 

Jo Alund traff derimot mål fra litt utenfor hjørnet av 16 meteren, og det stod 4-1. Hadde det ikke vært for at hjemmelaget la på til 5-1 kort tid etterpå, kunne det virkelig blitt spennende. 

Til tross for at kampen var mer eller mindre kjørt, fullførte vi med stil, og scoret to ganger til i 2. omgang. Lars Håkensbakken fikk lykketreff med venstra, og satte 5-2, før Raymond Skaugerud scoret vårt tredje drøyt fem minutter før slutt. 

Et surt tap å svelge, med tanke på hvor mye bedre vi var i 2. omgang enn de første 45. 

Neste kamp er mot Gran 3 på Skreia neste torsdag. 
Comments