Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Poengdeling mot Solvoll/Trevann

lagt inn 25. jun. 2014, 00:27 av Hans Svellet   [ oppdatert 25. jun. 2014, 00:29 av FK Toten ]
FK Toten 2 - Solvoll/Trevann
Seriekamp 5. divisjon
Skreia Stadion, tirsdag 24. juni, klokka 19:00
 
Laget:
Anders Kristoffersen
Magnus Sveen-Anders W. Lunde-Hans Svellet-Øyvind Pedersen
Jo Alund-Raymond Skaugerud-Martin Aass
Henrik Svellet-Torje Sulland-Lars Håkensbakken
 
Benken:
Ola Sandbæk
Ole Andre Bjerke
Amund Farås
Christoffer F. Eng
 
Mål:
Ola Sandbæk
 
Kort:
Ole Andre Bjerke
Statistikk er til for å brytes. Hovmod står for fall. Alle gode ting tar slutt osv. Onsdag kveld tok vi hjemmestatistikken vår og kastet den i elva. Den fikk selskap av noen baller også, så nå er det snart ikke igjen baller å trene med.
 
Allerede etter 2-3 minutter hadde bortelaget Solvoll/Trevann satt 0-1 på Skreia Stadion. En ball ble slått i bakrom, og løpsduellen som fulgte var aldri en duell. Se for deg styrkeforholdet Usain Bolt mot Geir Moen. Dessverre minnet vår mann mest om Geir Moen, og dermed stod det 0-1. 
 
Etter dette kom vi mer i gang, men slet med å komme til de helt store sjansene. Bortelaget på sin side hadde funnet resepten, og siktet på bakrommet, men når bakre firer tok ut litt mer dybde gikk det bedre. 
 
Det ble mye kriging og dueller, noe som så ut til å passe bortelaget bedre enn oss dessverre. De gangene vi fikk ballen ned på bakken, og den gikk mellom oss gikk ting bedre, men det var ikke veldig travelt å stå i mål for bortelaget i 1. omgang. 
 
I pausa ble det gjort noen bytter, og det ble også lagt om fra 4-3-3 til 4-4-2 i et forsøk på å snu kampen. 
 
Den andre omgangen ble også en litt annen historie enn den første. Her må det sies at vi kjørte kampen, og hadde det ikke vært for at Henrik Svellet var bedre venn med stolpene enn nettmaskene hadde det nok blitt tre poeng. 
Nærmere kommer du ikke uten å få mål....
Om Henrik ikke fant nettmaskene denne onsdagen, så fant han hodet til Ola Sandbæk med et flott innlegg, og dermed kunne han utligne til 1-1 med ei velplassert heading. 
 
Disse to klarte å skape litt utover omgangen, og som sagt var det kun tilfeldigheter som gjorde at vi ikke scoret flere mål. Håkensbakken hadde også en ball i stolpen etter at han kom inn som back igjen, selv om han fortsatt minnet mest om ving når vi jaget mål.   
 
Det skal nevnes at bortelaget også hadde sine sjanser. Spesielt da iveren vår etter å avgjøre ble veldig stor utover 2. omgang, var Solvoll/Trevann småskumle på noen overganger med sine raske angripere. 
 
Hadde det ikke vært for en som hang, og da mener vi hang, i trøya til en av bortelagets spillere i 25 meter ville de vært alene med keeper helt på tampen. Dommeren bedømte heldigvis situasjonen helt korrekt, og lot spillet gå. 
 
Et knalltøft kampprogram begynner nå å gjøre et lite innhogg i spillerstallen, og både Jo Alund og Torje Sulland forlot banen med skader tirsdag. Med tanke på innhoppene til blant annet Amund Farås og Ola Sandbæk tirsdag ser vi allikevel at dekningen er god. 
 
Selv om Solvoll/Trevann hadde sine sjanser, sitter vi igjen med en følelse av å ha tapt to poeng her. Vi er fortsatt ubeseiret på Skreia, men vi kan ikke lenger skryte av å ha full pott på hjemmebane. Med kveldens mål i mot har vi også sluppet inn mål på hjemmebane for første gang i år.
 
Neste uke venter det kamp både mandag og onsdag mot henholdsvis Kolbu/KK 2 og Toppen. Etter et par kamper hvor ting ikke har gått som ønsket er vi klare for å snu kjærringa, som Jørn Jamtfall sa en gang på 90-tallet. 
 
Overbetalte stjerner ville kanskje benyttet anledningen til å surve litt over tett kampprogram, mens vi driver med fotball fordi det er moro, og kamper er jo det morsomste, så vi dropper klaginga. At det vil bli mye krampetøying i 2. omgang på Toppenplassen neste onsdag er en annen historie.
 
Comments