Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Pre season update fra 5. div

lagt inn 7. apr. 2014, 14:22 av Hans Svellet   [ oppdatert 7. apr. 2014, 14:38 av FK Toten ]
I dagens verden med internett og sosiale medier er alle gode lag også gode til å oppdatere fansen sin om alt som skjer med jevne mellomrom. Da vi ikke har det samme støtteapparatet som disse lagene, har vi prioritert å være gode på banen, i stedet for å være gode på å oppdatere fansen så ofte som vi burde. Men med en måned til seriestart tenkte vi det var på tide å gi litt lyd fra oss igjen. 

Først og fremst er vi veldig stolte over at vi har sendt vår første spiller på hospitering hos A-laget. Lars Østerud stod strålende mellom stengene i vår til nå eneste treningskamp, og har den siste tiden vært med A-laget på noen treninger. Han var også i troppen mot Ottestad i helga. Moro å se at gode prestasjoner blir lagt merke til. 

Bildene over er fra treningskampen vår mot Solvoll/Trevann som endte med 2-1 seier. Østerud med feberredning på bilde til høyre. 

Treningsoppmøtet siden oppstart må sies å jevnt over ha vært greit, men etter kampen for en måned siden har det til tider vært litt tynt. Vi hadde regnet med at en del ville trenge litt tid på å restituere seg, men flere uker var noe uventet. Vi har ikke det tøffeste kampprogrammet, men en kamp i uka er det stort sett, så ting tyder på at Håkensbakken må stramme inn på treningsregimet i tiden fremover for å sikre kampformen til seriestart. Vi blir ikke overrasket om et knallhardt egentreningsprogram deles ut på neste trening. 

Bortsett fra at vi i spenning venter på hva som kommer i siste del av oppkjøringa, kan det sies at feilpasningene begynner å bli færre, skuddviljen til Håkensbakken fortsatt er like stor, humøret er godt og stemningen er bra. Legevakta har også fått overraskende få besøk, med kun to som vi kommer på i farta. 

I slike oppdateringer tar man gjerne en titt på skadesituasjonen har vi sett. Får litt info om hvor mange uker det er snakk om, alternativt opplegg osv. Ut i fra det vi vet, har vi for øyeblikket en skadefri tropp til tross for de to legevaktbesøkene, så alt burde ligge til rette for toppform ved seriestart. Dette er selvfølgelig med forbehold om at restitusjonsperioden snart er over. 

Med treningstid søndag kveld har vi også fått noen faste fra A-laget. Om de er med for å lære, bygge selvtillitt eller rett og slett riste av seg lørdagskvelden er vi litt usikre på, men vi tipper det mest handler om det første. 

Det er også alltid spennende å lese litt om potensielle forsterkninger. Her er det vanskelig å komme med en vurdering, da vi har hørt om mange som har tenkt seg på trening, men dessverre har ikke prøvespill latt seg gjøre for en del av disse så langt. 

Dersom noen skulle ha lyst til å bli med oss, så har vi ikke stengt overgangsvinduet. Vi trener inne i Totenhallen hver søndag klokka 19:30, og noen fredager ute på kunstgresset avhengig av ledig treningstid. Kjenner du noen av oss som er med kan du jo spørre vedkommende, hvis ikke kan eventuelle spørsmål rettes til Lars Håkensbakken på telefon 48200132 eller e-post bakkenjr@hotmail.com. Siste alternativ er at du bare kommer innom på ei trening.

Neste trening er fredag 11.04 klokka 18:00 ute på kunstgresset på Lena, før vi trener inne igjen søndag 13.04 klokka 19:30. 
Comments