Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Raufoss 4 venter borte

lagt inn 21. aug. 2014, 13:58 av Hans Svellet   [ oppdatert 21. aug. 2014, 14:08 av FK Toten ]

Raufoss 4 - Toten 2
Raufoss storhall, fredag 22. august, kl. 19:30. 

Troppen:
De som står i FK Toten, har fotballsko og et par timer å avse fredag kveld. 
For gode lag kommer ofte kampene tett, så det er kanskje ingen overraskelse at vi allerede fredag kveld har kamp igjen. Denne gang er det Raufoss 4 som venter i bobla. 

Etter onsdagens kamp har humøret vært bra, og håpet om en spennende høst lever i beste velgående. Torsdagen regner vi med har blitt brukt til mye seriøs restitusjonstrening og sunn og god mat, slik at alle er klare til 90 minutter på Raufoss. For 90 minutter blir det nok på de som orker. For de som ikke orker blir det fort 90 allikevel. Er visst mye viktig som skjer på en fredag. 

Som dere kanskje skjønner er det litt utfordringer med folk, og et helt nødvendig gult kort mot Håjendammen gjør ikke ting enklere (nevner ikke navn Dag). Henrik Svellet er også sannsynligvis ute etter å ha fått hard medfart på onsdag. Men 11 mann skal vi nok klare å hoste opp. 

Trond Aass og Marius Kristiansen meldt seg til tjeneste fra A-laget, og bringer mye fart inn i sentrallinja. Bakerst har Pål Skjølås lagt bort kajakkårene for et par timer og børstet støvet av keeperhanskene. 

Etter jevnt bra oppmøte, og ikke minst trøkk på treningene etter sommeren, er det så klart kjedelig at så mange må melde forfall samtidig. 

Når det gjelder motstanderen, så slo vi dem 4-0 i vår. Henrik Svellet (2), Daniel Kolnier og Lars Håkensbakken scoret målene. Undertegnede husker ikke alt, men har ikke glemt at det var en fortjent seier, og at Håkensbakken var mer ving enn back i 2. omgang. Mener også å huske at stort sett alle skulle score, men få lyktes, og ballene føk i hytt og pine i alle retninger utover kampen. Sjekka referatet fra i vår, og det viser seg at hukommelsen stemte: 

".....var det lenge bare Toten, og et sjansesløseri uten like. Alle skulle skyte, lobbe, og ikke minst score, men ingen fikk det til. Spilleren som løp mest i 2. omgang var sannsynligvis Raufoss sin keeper som måtte hente utallige baller nesten på Petter Aas for å sette i gang spillet igjen."

Vi håper å fortsette den gode trenden fra onsdag, men forventer ikke noe walk-over på Raufoss. For alt vi vet vinner Raufoss 3-0 på nettopp det da man visstnok må ha 7-8 spillere for å få starte kampen. 

Oppmøte for spillere er 18:30 slik at vi har tid til å ta opptelling, og 19:30 om du vil se på (kan hende du blir spurt om å spille). 

PS: Minner også om at det er fredag, og en viktig frist (20:00) er passert når kampen er ferdig. 
Comments