Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Reinsvoll venter i første bortekamp

lagt inn 12. mai 2014, 12:46 av Hans Svellet   [ oppdatert 14. mai 2014, 00:57 av FK Toten ]

Onsdag er det duket for andre serierunde for vårt 2. lag i 5. divisjon, da første bortekamp for sesongen venter mot Reinsvoll. Første serierunde endte med 3-0 seier over Toppen på Skreia, og det var en glad gjeng i garderoben etter kampen. Stemningen var også god på treninga søndag, og vi går på banen for tre nye poeng på onsdag. 
 
Seieren satt noe langt inne mot Toppen, men til slutt ble det en komfortabel seier, i en kamp hvor vi også er meget fornøyd med å ha holdt nullen.
 
Reinsvoll på sin side gikk i første serierunde på et 4-0 tap borte mot Håjendammen, men har nok et ønske om å åpne hjemmesesongen med en seier, så det blir helt sikkert ingen enkelt kamp. Dessverre mangler vi noe ressurser på speiderbiten, men ut i fra det vi har gravd frem fra mer eller mindre troverdige kilder, hadde Håjendammen hatt god kontroll. 
 
Troppen til kampen mot Reinsvoll inneholder noen forandringer, er noe tynnere enn mot Toppen og det er noen nye fjes. Det blir spennende å se hvordan trenerteamet, ja vi har faktisk det nå, fordeler spilletiden. Noen slitne bein ble det forrige uke, og med tanke på at troppen er noe tynnere nå, så blir det spennende å se hvor mange kramper som tøyes i 2. omgang.
 
Før vi tar troppen, skal vi bare si litt mer om det tidligere nevnte trenerteamet. Terje Alund, har tatt på seg å bidra under kampene fra sidelinja. Det blir fint å få med en som kan følge opp litt fra siden underveis, og de taktiske grepene fra benken forrige uke taler egentlig for seg selv. Terje er den med nest flest A-kamper for Skreia IL, og ut i fra det vi som er for unge til å ha opplevd det selv har fått med oss tapte Skreia aldri en kamp på den tida han spilte. 
 
De heldige utvalgte som forhåpentligvis skal briljere på Reinsvoll på onsdag er:
Dag Alund, Jo Alund, Hans Svellet, Christoffer Fodstad Eng, Raymond Skaugerud, Kjetil Reinsby, Anders Wevling Lunde, Anders Kristoffersen, Lars Håkensbakken, Magnus Sveen, Marius Larsen, Martin Aass og Simen Kristoffersen. Her kan det komme flere inn mot kampstart. Enkelte håper nok det, da 90 minutter kan høres lenge ut, mens andre er storfornøyde med mer spilletid. Det er liten tvil om at gode forberedelser blir viktig her. Mye søvn, godt veskeinntak og mye karbohydrater til middag. Det siste tviler vi på at er noe problem. 
 
Oppmøte for de som skal spille er 18:00 på Reinsvoll idrettspark. Det er rett ved ungdomsskolen, og banen har naturgress. Kampstart er 19:00. 
 
PS: For de mange utflyttede Totningene som bor i Oslo, og helt sikkert ønsker å få med seg denne fotballgodbiten, har Gjøvikbanen fra Oslo S med avgang kl. 17:02 ankomst på Reinsvoll kl. 18:47 (vi anbefaler å fohåndsbestille). Da rekker dere å få med dere oppvarminga og slipper sannsynligvis den verste køen i billettluka. 
Comments