Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Seriestart mot Toppen onsdag

lagt inn 4. mai 2014, 12:16 av Hans Svellet   [ oppdatert 7. mai 2014, 01:29 av FK Toten ]

Onsdag 7. mai er det endelig duket for seriestart i 5. divisjon, og Toppen IL er motstander klokka 19:30 på Skreia Idrettsplass. Siste trening ble gjennomført søndag kveld med godt oppmøte, og mange som gledet seg til første seriekamp. 
 
På dagen for serieåpningen er det antydninger til snøvær på morgenkvisten, uten at det legger noen demper på gleden over at det er seriestart. Vi har også sett at det ikke har vært uvanlig med litt snø når den nasjonale toppfotballen har serieåpnet de siste årene, så da hører det vel bare hjemme når vi skal serieåpne også. Undertegnede har også fått bekreftet at kampen spilles som planlagt på Skreia, til tross for det ruskete været.
 
Troppen til kampen er på 15 mann, med fem spillere fra A-stallen. Håkensbakken har drevet hektisk virksomhet den siste uka for å få på plass de siste overgangene, og de 15 utvalgte til serieåpningen er:
 
Anders Kristoffersen, Lars Håkensbakken, Daniel Kolnier, Christoffer Fodstad Eng, Hans Svellet, Tom Bjerregård, Morten Norland, Raymond Skaugerud, Jo Alund, Dag Alund, Henrik Svellet, Joakim Bjørnerud, Anders Wevling Lunde, Kjetil Reinsby og Lars Hensvold. 
 
Oppmøte for de som skal spille er 18:30, mens 19:30 holder for de som skulle ha lyst til å se på. Vi forventer festfotball i 2x45 minutter. 
 
- Det blir moro å komme i gang med seriekampene og kjempe om poeng. Vi skal blø for drakta, og ser frem til lokaloppgjør mot Toppen allerede i første serierunde, sier Lars Håkensbakken før seriestarten.
 
- Vi har hatt ei fin oppkjøring med mye folk på trening, og vi har merket at det nærmer seg seriestart på treningene i det siste, legger han til. 
 
Vi kan også nevne at det allerede er spilt et par kamper i vår avdeling, og for de som ønsker å følge utviklingen er hele terminlista her. 
Comments