Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Solvoll/Trevann venter i vårsesongens siste hjemmekamp

lagt inn 23. jun. 2014, 12:09 av Hans Svellet   [ oppdatert 23. jun. 2014, 12:09 av FK Toten ]
FK Toten 2 - Solvoll/Trevann
Seriekamp 5. divisjon
Skreia Stadion, tirsdag 24. juni klokka 19:00

Troppen:
Anders Kristoffersen
Magnus Sveen
Hans Svellet
Jo Alund
Christoffer F. Eng
Raymond Skaugerud
Henrik Svellet
Torje Sulland
Anders W. Lunde
Øyvind Pedersen
Amund Farås
Martin Aass
Lars Håkensbakken
Ole Andre Bjerke


Ny uke, nye muligheter. Det gikk ikke helt som vi ønsket på Gran før helga, men muligheten til revansje kommer heldigvis fort. Tirsdag står Solvoll/Trevann på motsatt banehalvdel på Skreia.

 

Solvoll/Trevann er et lag vi kjenner fra før, da dette var motstanderen i vinterens eneste treningskamp. Den kampen endte med 2-1 seier etter mål av Dag og Jo Alund, og hvis du ønsker å gjenoppleve det høydepunktet finner du både tekst og bilder her. I serien har de slitt litt, og står med null poeng på sju kamper.

 

Vi har helt klart et ønske om å fortsette den gode trenden vi har hatt på hjemmebane så langt denne sesongen, der vi hverken har tapt poeng eller sluppet inn mål. Dette er også den siste hjemmekampen før ferien, da vi neste uke spiller to bortekamper mot Kolbu/KK 2 og Toppen. Her er det bare å møte opp for å få med seg vårsesongens siste sambafotball på Skreia.


Vi hører rykter om at det er fotballskole på Skreia denne uka, og vi regner med det er obligatorisk oppmøte på tirsdagens kamp for deltagerne der. Det bør både være inspirerende og ikke minst lærerikt å se fotball på så høyt nivå før de kan øve på det de har sett på trening morgenen etter. Vi regner med drømmer om egen fotballfremtid også blir født etter 2x45 minutter med 5. divisjon. 


A-laget trener visst også på Skreia tirsdag før kampen vår. Avsnittet over gjelder også for alle spillere der. 

 

Siden kampen på torsdag har det vært hektisk aktivitet for å komme over tapet mot Gran 3. Vi har tenkt mye på hva som gikk galt på Gran, om og eventuelt hva vi har kommet frem til kommer vi ikke til å utdype her. 


Søndag trente vi som vi alltid gjør på søndager. Ei økt som for øvrig bar noe preg av at det var konsert på Viken II kvelden før, men ikke så mye som vi kanskje hadde fryktet. Vi tror dermed at både hoder og kropper er godt restituerte og klare til den første av tre kamper på åtte dager.


De utvalgte som også hadde mulighet til å stille opp på tirsdag finner du til venstre. Det bør bli greit med spilletid på samtlige. Amund Farås debuterte for oss på Gran og gjør her comeback på Skreia Stadion, bedre kjent som Fort Skreia, mens Ole Andre Bjerke debuterer for oss. 


Oppmøte er 18:00 for spillere, og 19:00 for de som vil se på. Som sagt, er det siste hjemmekamp før ferien, så her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid. 

Comments