Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Storseier i sesongens siste bortekamp

lagt inn 14. sep. 2014, 08:18 av Hans Svellet   [ oppdatert 14. sep. 2014, 08:18 av FK Toten ]
Solvoll/Trevatn - FK Toten 2
Solvoll idrettsplass, søndag 14. september, kl. 13:00

Laget:
Lars Håkensbakken-Roger Eklund-Hans Svellet-Anders W. Lunde
Kjetil Reinsby-Jo Alund-Amund Farås
Jesper Ulsrud-Henrik Svellet-Lars Alund

Innbyttere:
Kristoffer F. Eng
Ole Andre Bjerke
Det var en overraskede opplagt gjeng som tok turen utenfor allfarvei for å spille sesongens siste bortekamp kl 13 søndag formiddag. På tur opp passerte vi ei flystripe, og innså at vi burde valgt privatfly i stedet for privatbiler. 

Noen forfall var meldt, men vi stilte et sterkt mannskap som til slutt fant veien til nettmaskene hele sju ganger. Det tok litt tid før det første målet kom, men vi styrte kampen fra start, og fikk ballen til å gå. 

Den positive tonen ute på banen smittet også over på spillet, og Kjetil Reinsby kunne sette 0-1 med et skudd fra omtrent 16 meter. Med to mål for A-laget lørdag, må det sies å ha vært ei god helg for Kjetil. 

En annen som fikk ei god helg var Lars Alund. En målgivende for A-laget i går, og tre scoringer mot Solvoll/Trevatn søndag må sies å være godkjent. At treffene var litt ymse og spretten var på Lars sin side henger vi oss ikke opp i. Tre mål er tre mål. 

Defensivt må vi også si at ting fungerte bra, men hjemmelaget fikk en redusering på en av få glipper på stillingen 0-2. 

Til pause stod det 1-3, etter en veldig god omgang fra vår side. Vi må være såpass ærlige å si at det var fullt fortjent, da vi var det beste laget.

Også Jesper Ulsrud fikk en god søndag på Solvoll, da han stod for to scoringer. Det andre målet hans var en veldig god prestasjon, da han fikk en lang ball som han tok nydelig ned, løp fra forsvaret og plasserte den sikkert i nettet. 

Den andre omgangen ble litt som den måtte bli. Spesielt da vi fikk lagt på til 1-4 og 1-5. Da vi da fikk putta 1-5 tenkte nok de fleste at kampen var over. Det så vertfall sånn ut. Vips stod det 2-5 omtrent rett fra avspark. 

Hjemmelaget fortsatte å trykke på, og fikk en redusering til, men når vi scoret for sjette og sjuende gang var det aldri veldig spennende. På det sjunde la Ole Andre Bjerke inn i feltet, og en av hjemmelagets spillere satte det perfekte innlegget i eget nett. Bjerke kunne fort scoret selv også, men en god redning av hjemmelagets keeper forhindret det.

Før i tida måtte visst kamper stoppes for at kuene skulle krysse banen, men det slapp vi denne gangen. Om det hadde vært nødvendig, så hadde mulighetene blitt mange, da det ble en del opphold i spillet for å hente baller utover 2. omgang. 

Det er også på sin plass å applaudere duellspillet i dag. Selv om det glapp litt et par ganger, var det ingen ting å si på innsatsen. Det førte til noen smeller, men det gjør ikke noe å ha litt vondt etterpå når man reiser hjem med tre poeng. 

Det ble til slutt en komfortabel og kontrollert seier i sesongens siste bortekamp. Nå gjenstår kun Kolbu/KK 2 hjemme på Skreia førstkommende lørdag, før sesongen er over.
Comments