Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Tap i sesongavslutningen

lagt inn 21. sep. 2014, 02:39 av Hans Svellet   [ oppdatert 21. sep. 2014, 02:39 av FK Toten ]
FK Toten 2 - Kolbu/KK 2
Skreia idrettsplass, lørdag 20. september, kl. 13:00

Laget:
Anders Kristoffersen
Amund Berg-Hans Svellet-Anders W. Lunde-Lars Håkensbakken
Raymond Skaugerud-Lars Alund-Amund Farås
Ola Sandbæk-Henrik Svellet-Dag Alund

Inbyttere:
Morten Norland
Ole Andre Bjerke
Øyvind Pedersen
Vips var den over, sesongen 2014. Den endte med 2-4 tap hjemme mot Kolbu/KK 2 på Skreia. Vi ledet til pause, men mistet seieren i 2. omgang, og dermed røyk hjemmestatistikken vår i siste kamp. 

Innledningsvis var vi det beste laget, og styrte det meste. Vi kom til noen gode sjanser etter innlegg fra kantene, og tok ikke helt ufortjent ledelsen 1-0. Lars Alund fikk treff fra 18-20 meter, og ballen rullet i mål under bortelagets keeper. 

Utover omgangen klarte vi å skape noen farligheter på dødball. Raymond Skaugerud hadde stilt inn venstrebeinet, og ved flere anledninger hadde vi andre anledning til å styre ballen mot mål, men fikk det stort sett ikke helt til. Den ene gangen vi gjorde det endte det med at dommeren blåste mål. Det var nok ikke veldig lenge den var inne, men 2-0. Hvem som var sist på den er det fortsatt ingen som vet. 

Frem til dette hadde ikke Anders Kristoffersen hatt veldig mye å gjøre i Toten-målet, men litt mer skulle det bli, både før og etter pause. For Kolbu kom sterkt tilbake. 

Først reduserte de til 2-1 og hadde en avslutning like utenfor rett før pause. Vi følte fortsatt at vi hadde ganske grei kontroll i begynnelsen av den 2. omgangen, men etter hvert ble det mer og mer Kolbu. 

Den 1. omgangen hadde vært preget av mange tøffe dueller og en del høye baller. Den 2. omgangen ble enda mer av det. Som nevnt kontrollerte vi i en stund ganske greit bakover, men den siste halvtimen gikk det meste galt. 

Først utlignet Kolbu til 2-2 på et mål som aldri skulle vært godkjent. En av spissene deres dyttet Amund Berg hardt i ryggen, før han spilte ballen til en umarkert lagkammerat som utlignet. Soleklart frispark til Amund, men den gang ei. 

Etter dette klarte aldri vi å få skikkelig tak på kampen igjen, og bortelaget gikk opp til 2-3 etter litt klabb og babb inne i feltet der vi ikke fikk klarert skikkelig. 2-4 kom sent i 2. omgang på en overgang da vi hadde begynt å sende mye folk fremover i håp om å få et utligningsmål. 

Dermed vant bortelaget lokaloppgjøret på Skreia i siste serierunde, og vi må vente helt til neste år med å få revansje. 

Hvordan vi ender på tabellen vet vi ikke helt sikkert enda, da det gjenstår noen kamper for andre lag, men det blir en 3. eller 4. plass. Med seier mot Kolbu kunne vi så godt som sikret 3. plassen, men nå er vi avhengig av at Raufoss 4 slår Lunner 2 borte for at det skal skje. 

Takk for moroa i år, for selv om vi avsluttet med tap mot Kolbu, har det vært mye moro. 

PS: A-laget har igjen to kamper og kjemper om opprykk. Vest Torpa borte neste helg og Kolbu hjemme i siste serierunde. Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid!
Comments