Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Tap mot Raufoss 4

lagt inn 23. aug. 2014, 03:26 av Hans Svellet   [ oppdatert 23. aug. 2014, 05:24 av FK Toten ]

Raufoss 4 - Toten 2
Raufoss storhall, fredag 22. august, kl. 19:30. 

Laget:
Pål Skjølås
Lars Håkensbakken-Hans Svellet-Marius Kristiansen-Magnus Sveen
Trond Aass-Raymond Skaugerud-Anders W. Lunde
Amund Farås-Jo Alund-Thomas Flesvig

Benken:
Roger Eklund
Lars Alund
Henrik Svellet
Når man flyr høyt kan landinga bli hard. Det ble den mot Raufoss 4 fredag kveld. 

Det var mange som hadde meldt forfall til kampen, men vi ble mange nok til at vi til og med hadde et par innbyttere. At fem av de ti utespillerne som startet i utgangspunktet er midtbaneankere er en annen sak, og det ble kompensert med å fylle på med fart i sentrallinja. 

Timene før kamp var preget av usikkerhet rundt lagledelsen og støtteapparatet, og det kunne man se ute på banen. Det er viktig å legge slike ting igjen i garderoben når det er kamp, men det så ikke ut til at vi hadde klart det. 

Når sant skal sies, så var de første 10-15 minuttene ganske bra, og dersom vi hadde evnet å avslutte, så kunne det fort ha stått både 0-1 og 0-2. I stedet ble Raufoss sin keeper skutt god, mens de foran han kontret inn 1-0. 

2-0 kom ikke så veldig lenge etter. Denne gang på et langskudd. 

Når det gjelder vårt eget spill, så var det stort sett ikke all verden, men innimellom glimtet det til. Som da Jo Alund slo et innlegg som Anders W. Lunde stusset videre til Amund Farås på bakre stolpe. I motsetning til lagkameratene klarte han til og med å sette ballen i mål, og vips var det kamp igjen. 

2-1 stod seg til pause, og den ble benyttet til å gjøre noen taktiske grep. Blant annet kom Roger Eklund inn på midtbanen, og gjorde med det comeback i Toten-drakta. 

Den andre omgangen fortsatte omtrent som den første, og Raufoss var for det meste farlige på kontringer. Vi rotet det til på midtbanen og vår egen halvdel ved et par anledninger, og 3-1 og 4-1 kom i mot. 

Utover omgangen la vi om til tre bak, og begynte å slå litt lange baller. I ettertid ser vi at det kanskje kunne vært gjort før, da vi klarte å skape litt. Blant annet da Roger Eklund reduserte til 4-2, som også ble sluttresultatet. 

Med tanke på de store sjansene vi brant både tidlig i kampen og mot slutten, er det ganske utrolig at vi ikke scoret mer enn to ganger, men det var ingen stor kamp på Raufoss for vår del. 

Der vi onsdag klarte å legge press på topplaget, sørget vi fredag for å fjerne det presset igjen. 
Comments