Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Toppen venter i siste kamp før ferien

lagt inn 1. jul. 2014, 23:50 av Hans Svellet   [ oppdatert 1. jul. 2014, 23:50 av FK Toten ]
Toppen IL - FK Toten 2
Toppen idrettsplass, onsdag 2. juli, klokka 19:00. 

Troppen:
Anders Kristoffersen
Lars Håkensbakken
Daniel Kolnier
Hans Svellet
Jo Alund
Henrik Svellet
Magnus Sveen
Mats Gjestvang
Jesper Ulsrud
Christoffer F. Eng
Ole Andre Bjerke
Amund Farås
Kjetil Reinsby
Anders W. Lunde

I kveld er det VM-fri, men noen som ikke tar fri, er toppidrettsutøverne i 5. divisjon. Etter en dag med fokus på restitusjon er vi igjen klare for kamp onsdag kveld. Toppen er motstander i det som er siste kamp før en måneds kampfri venter. 

Mandag åpnet vi uka med å slå Kolbu/KK 2 med 1-5 på KK-plassen, og de første 20 minuttene der var sannsynligvis det beste vi har gjort så langt i år. 

Det var ikke bare vi som spilte på mandag, men Toppen var også i sving mot Håjendammen. Der gikk de på et 1-7 tap på hjemmebane. 

For de som så USA-Belgia i går kveld, og fikk med seg den innsatsen og alle meterne som ble tilbakelagt der, så regner vi med at det vil være mye av de samme taktene på Toppen-plassen onsdag kveld. Fra en mann  - Magnus Sveen. Resten er vi mer usikre på. 

Toppen var laget vi serieåpnet mot for et par måneder siden, og det endte med 3-0 seier på Skreia etter mål av Morten Norland, Henrik Svellet og Dag Alund. 

I kveldens kamptropp er det kun Henrik som er med av de tre målscorerne, men det er fortsatt en slagkraftig tropp som tar turen til Øver-Skreien. Det er samme gjengen som slo Kolbu på mandag, bortsett fra at Raymond Skaugerud er ute, og Daniel Kolnier kommer inn. 

Dette er altså siste mulighet til å oppleve 5. divisjonsgutta før ferien, og stedet å være er altså Toppen-plassen klokka 19:00. De som skal spille møter opp en time før, altså klokka 18. 
Comments