Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Topplaget kommer på besøk

lagt inn 10. jun. 2014, 07:23 av Hans Svellet   [ oppdatert 10. jun. 2014, 07:46 av FK Toten ]
FK Toten 2 - Lunner 2
Seriekamp 5. divisjon
Skreia Idrettsplass, onsdag 11. juni klokka 19:30. 

Troppen:
Anders Kristoffersen
Jo Alund
Hans Svellet
Magnus Sveen
Raymond Skaugerud
Ola Rødningsby
Kjetil Reinsby
Lars Alund
Daniel Kolnier
Lars Håkensbakken
Anders W. Lunde
Øyvind Pedersen
Morten Norland
Christoffer F. Eng
Torje Sulland
Henrik Svellet

Det nærmer seg VM i fotball, og det er nok mange fotballinteresserte som knapt kan vente. De som ikke er så fotballinteresserte gleder seg nok ikke like mye, men vi har løsningen på problemene dine uansett hvilken kategori du faller inn under. 

Onsdag er siste fotballfrie TV-dag før levende bilder av sambafotball i Brasil tar over mange stuer i en måned. Onsdag kveld spiller Toten 2 hjemme mot Lunner 2 på Skreia. 

For de som gleder seg til sambafotball kan vi gi dere oppvarmingen da topplaget Lunner 2 kommer på besøk. Vi har ikke sandstrender, men det er varmt om dagen, så en litt Sør-Amerikansk følelse kan vi love. Med sambafotball på banen vil det nesten bli som å være i Brasil regner vi med, selv om Jo Alund ikke helt tørr å love sambatakter på banen. 

- Vi får nesten vente til VM for å se sambafotball, men innsats blir det!

For de som ikke gleder seg like mye til en måned med VM-fotball på TV er det en fin mulighet til å få huset i fred før fotballen tar over. Send de fotballinteresserte i huset på "Plassen," nyt stillheten, se Grays Anatomy eller les en bok. Hva du velger skal vi ikke legge oss opp i, vi er bare glade for å gi deg en siste rolig kveld. 

Lunner 2 har fire seire og kun ett tap på sine fem første kamper, og leder avdelingen med 12 poeng. De fire seirene har kommet på eget kunstgress, mens tapet kom noen steinkast fra "Plassen" da Toppen ble for sterke på gresset i Øverskreien. 

Vi håper å fortsette i samme spor som mot Raufoss sist, men forventer tøff motstand mot gutta fra Hadeland. 

De utvalgte som skal møte opp klokka 18:30 på Skreia onsdag finner du til venstre. Vi regner med de fleste har kontroll, men minner bare om at det er veldig varmt om dagen, så fyll godt opp med veske. Vi vet mange er gode til dette i helgene, så gjør det samme nå, bare med vann i stedet for øl, så er vi klare til kamp. 

For de som kun ønsker å se på er kampstart 19:30. Vi regner med kiosken er åpen, der både kaldt drikke og is kan kjøpes. 
Comments