Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Tredje strake hjemmeseier kom mot Lunner 2

lagt inn 11. jun. 2014, 14:21 av Hans Svellet   [ oppdatert 12. jun. 2014, 12:12 av FK Toten ]
FK Toten 2 - Lunner 2 
Seriekamp 5. divisjon
Skreia Idrettsplass, onsdag 11. juni klokka 19:30. 
Resultat: 8-0

Laget:
Anders Kristoffersen
Lars Håkensbakken - Hans Svellet - Daniel Kolnier - Magnus Sveen
Jo Alund - Raymond Skaugerud - Lars Alund
Kjetil Reinsby - Henrik Svellet - Ola Rødningsby

Innbyttere:
Anders W. Lunde
Christoffer F. Eng
Morten Norland 
Torje Sulland
Øyvind Pedersen

Gule kort:
Lars Alund 


Det var en spent gjeng som tok i mot serielederen Lunner 2 på Skreia onsdag kveld. Spenningen ble fort utløst, og det ble til slutt en komfortabel hjemmeseier. 

Det mest positive fra onsdagens oppgjør mot Lunner 2 var at vi igjen holdt nullen på hjemmebane. For tredje kamp på rad gikk vi av gressmatta på Skreia som begynner å minne om et uinntrengelig fort uten å ha sluppet inn mål. At det ble scoret åtte mål og en ny seier ble sikret ser vi bare på som en bonus, for det er forsvarsrekka og keeper Kristoffersen som fortjener honnør etter seieren onsdag kveld. 

Allerede etter 20 minutter stod det 3-0 til Toten, som for anledningen var kledd i helhvitt. Dersom publikum i perioder tok hjemmelaget for å være Real Madrid, har vi forståelse for det. For en del litt eldre vekket det kanskje til live noen minner fra glansdagene til Skreia, selv om de svarte shortsene manglet. 

De tre første målene stod Ola Rødningsby og Henrik Svellet (2) for. 1-0 kom da Henrik vant en duell, og Ola plukket opp den løse ballen, og kom alene med keeper hvor han var sikker som banken. 2-0 kom da Henrik plukket opp en ball mens Lunner prøvde å spille seg ut bakfra, og han satte 2-0. 

3-0 starter med at ballen trilles frem og tilbake i forsvarsmuren, før Raymond Skaugerud finner Jo Alund, som dytter den videre til Henrik, som banker ballen opp i nettaket. Kampens nest beste mål. 

For det beste målet, det var 4-0. Lars Alund klinte til fra omtrent 25 meter, og dundret ballen opp i hjørnet. Det lønner seg visst å trene på å skyte. I følge Lars var det første kampen hans på Skreia på fire år, så det var tydelig at han trivdes godt med å komme hjem. Her må vi også nevne dagens målgivende pasning. Magnus Sveen spilte med stor risiko, men det betalte seg. Pasningen tvers gjennom midtbanen burde vært brutt to ganger, men fant i stedet veien til Lars, som klinket til. 

Både 5-0 og 6-0 kom også før pause. 5-0 satte Kjetil Reinsby etter en tvers over pasning fra Jo, før Lars Alund scoret sitt andre for kvelden på pasning fra Ola Rødningsby. 

Med en meget komfortabel ledelse til pause var det en lystig gjeng som gikk inn til hvilen. Lunner hadde ikke hatt en skikkelig målsjanse i første omgang, mens ballen gikk bra mellom de helhvite hos hjemmelaget, som også vartet opp med noen flotte mål. Flere kunne det også blitt. Det stod vertfall ikke på forsøkene. Både gode og mindre gode. 

Før kampen var Jo Alund noe i tvil om det ville bli mye sambafotball, men de oppmøtte på Skreia kan nok skrive under på at det var en god oppvarming til VM starter i morgen. 

Ved pause ble det gjort fire bytter, men Toten fortsatte å være det beste laget også i andre omgang. At det falt litt var ingen stor overraskelse, men både Torje Sulland og Kjetil Reinsby scoret ett hver seg i den andre omgangen, og fastsatte sluttresultatet til 8-0. Begge disse var assistert av Anders W. Lunde, som også burde scoret ett selv. 

Ellers er det verdt å nevne at Magnus Sveen sannsynligvis løp mest av samtlige også i 2. omgang, til tross for at han ble byttet ut etter en times tid. Som linjemann på bortre langside løp han fra hjørneflagg til hjørneflagg, og var som regel foran ballen begge veier. 

Lars Håkensbakken som ble byttet ut ved pause, fikk endelig drømmen om å spille ving oppfylt da han kom inn igjen litt ut i 2. omgang. Strengt tatt opererte han som ving også mot Raufoss, men der var han egentlig back. Han kom til et par innlegg, skøyt en gang han burde lagt inn, fikk dratt en tunell og ble fintet bort i kiosken sammen med Lars Alund på ei skuddfinte. Han rakk også å snakke med samtlige langs sidelinja. 

Vi takker alle A-lagsgutta for hjelpen, og ser nå frem mot Grantre (Gran 3) borte neste torsdag. 
Comments