Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter Junior‎ > ‎

2 Seiere til juior på 2 dager

lagt inn 18. mai 2014, 09:54 av Bjørn Ingolf Sørum   [ oppdatert 21. mai 2014, 04:28 av FK Toten ]
Junior hadde 2 kamper på 2 dager. Det endte med seiere i begge kampene!
 
På mandag tok Lag 1 imot Valdres på kunstgresset. Det ble en jevn kamp der vi er best i starten, har ballen mye, skaper mange målsjanser og tar tidlig ledelsen. Så tar Valdres litt mer over kampen og utligner. Men vi jobber bra sammen, og klarer å score vinnermålet! Valdres trykker på mot slutten, men vi kontrollerer kampen inn til våres første seier!
 
Lagoppstilling: Alan, Vegard, Magnus, Trond, Christian, Amund, Lars, Ole Eskild, Sindre(Jonas), Jesper, Andreas(Ole Reidar).
 
Mål: Amund(2)
 
Gult kort: Andreas
 
Tirsdag reiste lag 2 til Gran: Det var lett å ta ut laget denne gangen, da vi bare hadde 11 spillere disponible inkludert  2 guttespillere. Men det viste seg å være nok for å slå Gran 3 - 1. Vi åpner kampen forrykende med scoring direkte fra avspark, så jeg kan berolige A-lags kapteinen med at unggutta også kan score fine mål på langskudd! Etter målet er Gran best, scorer ett mål, og styrer kampen. Vi gjør som vi hadde planlagt, ligger lavt, og ta de overgangene som kom skikkelig, og det gjorde vi! Vi scorer 2 fine mål på overgangen og vinner kampen fortjent 3 -1. 9 av dagenes spillere spilte også kampen dagen før.
 
Lagoppstilling: Odd Andre, Tobias, Morten, Ole Reidar, Jørgen, Jonas, Christian, Andreas, Sindre, Alan, Trond.
 
Mål: Sindre(2), Andreas
 
Gule kort: Morten, Trond
 
Felles for begge kampene er at nå var det vi har etterlyst i de andre kampene på plass, innsats, engasjement og vilje til å gjøre ting enkelt, og da vinner vi jevne fotballkamper. Det skaper litt  at bare 9 juniorspillere er disponible til kamp. Skole, jobb, skader og sykdom gjør at vi får mange forfall til kamp. I juni har vi 8 kamper, viktig at alle prioriterer disse. 
 
 
 
 
  
Comments