Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter Junior‎ > ‎

3. seieren på 4 dager for junior!

lagt inn 24. jun. 2014, 14:17 av Bjørn Ingolf Sørum   [ oppdatert 25. jun. 2014, 23:32 av FK Toten ]
Junior 1 spilte mot et toppen Gjøvik/Lyn-lag onsdag kveld, der de fleste spillerne har erfaring fra både 2. og 3.div. Vi visste at dette kom til å bli en tøff utfordring, og ble enige om å ligge lavt i banen, og satse på overganger, men også tørre å spille vårt eget spill når vi hadde mulighet for det. Vi blir presset bakover, og for låne ballen lite. Men når vi har den er vi noe mer effektive med den, og mot spillets gang tar vi ledelsen midt i 1.omg på et fint angrep. De utligner like før pause. Vi må gjøre noe bytter i pausen, men fortsetter å forsvare oss meget bra. Scorer 3 mål til, og vinner 4-2.
Det gir oss 15 poeng i vårsesongen, noe som er 1 poeng for lite for å få lov til å spille i 1.div. til høsten. Vi har variert for mye i innsats og prestasjoner, men vi viser at når vi er på våres beste, så spiller vi jevnt med beste lagene. Lag 2 har kamp på Vind plassen på mandag, etter den er det ferie fram til 10/7 da starer vi opp igjen med trening på Skreia før vi reiser til Skaw-cup. 
 
Lagoppstilling: Odd Andre, Sindre N(Fredrik), Simen, Trond, Håvard, Martin, Lars(Ole Reidar), Mads, Jonas, Jesper(Henrik), Andreas.
 
Mål, Martin, Fredrik, Jesper, Jonas
Comments