Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Skawcup 2014‎ > ‎

Siste nytt om Skawcup pr. 7. mai - frister 15. og 30. mai

lagt inn 7. mai 2014, 05:13 av Anne Britt Søreng   [ oppdatert 7. mai 2014, 05:13 av FK Toten ]
Det er totalt 28 spillere som er påmeldt til Skawcup. I tillegg er det en som er usikker grunnet spørsmål om militærtjeneste. 10 gutter og 18(19) juniorer er påmeldt. Vi kommer tilbake med informasjon om hvordan vi skal løse kabalen med spillere på de to lagene.

Det nærmer seg frist for at jeg skal levere endelig navneliste til turoperatøren. I den forbindelse er det to ting jeg trenger hjelp fra dere til innen 15. mai

  • Kopi av pass leveres til Leif (guttespillere) og til Stian (juniorspillere). Sjekk utløpsdatoen på passet i tilfelle det er behov for fornying da alle må ha med seg pass på reisen for å være helt sikre på å unngå trøbbel.
  • Gi beskjed pr. mail dersom du har spesielle behov i forhold til mat grunnet allergier etc. Skawcup tilrettelegger innen rimelighetens grenser, men i helt spesielle tilfeller må man påregne å ha med spesialmat selv

Jeg minner om at frist for å betale andre del av påmeldingsavgiften er 30. mai. Det vil ikke bli sendt ut faktura. Du finner betalingsinformasjon i tidligere artikkel. Vær vennlig å betale innen fristen slik at vi slipper og holde på med purringer.

7. mai 2014

Anne Britt Søreng

abevo@online.no
Comments