Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Cup 2018‎ > ‎

Skaw Cup/Dana Cup 2018, Infoskriv #1

lagt inn 18. feb. 2018, 12:54 av Jan Kristian Hoel   [ oppdatert 18. feb. 2018, 12:54 av FK Toten ]

FK Toten reiser tradisjonen tro også i år til Skaw Cup og Dana Cup.

 

Skaw Cup spilles i perioden lørdag 21. - torsdag 26. juli og Dana Cup mandag 23. - lørdag 28. juli.

 

 

Planen er som følger:

 

Avreise for samtlige blir fredag 20. juli med buss fra Lena og båt m/lugar og måltider Oslo - Frederikshavn. Ankomst Skagen blir med buss fra Frederikshavn formiddag lørdag 21. juli.

 

Guttelagene som deltar på Skaw Cup reiser hjem fredag 27/7 med buss på morgenen fra Skagen og båt m/måltid Frederikshavn – Oslo. Ankomst med buss til Lena ca 2030.

 

Jentelagene som deltar på Dana Cup reiser videre fra Skagen med tog til Hjørring morgenen mandag 23/7.

 

Hjemreise for jentene blir lørdag 28/7 med buss på morgenen fra Hjørring til Frederikshavn og videre med båt Frederikshavn – Oslo. Ankomst med buss til Lena blir ca 2030

 

 

Påmelding/betaling

 

De som ønsker og har anledning til å bli med på årets største fotballhappening må gjøre følgende innen 15/3:

 

Innbetale kr 1.500,-

på konto:

 

2050 28 03159

innen 15/3.

 

Merk innbetaling m/navn og lag

 

 

Et foreløpig anslag er at det vil koste ca kr 4.000,- pr. spiller å delta på Skaw Cup. For jentene som spiller Dana Cup er prisen ca 4.200,-. Årsaken ligger i ett døgn ekstra og litt høyere pris for A-kortet på Dana Cup.

 

Beløpet inkluderer buss tur/retur Lena – Oslo, båt tur/retur Oslo – Frederikshavn med Stena Line, middagsbuffet på utreise, lunchbuffet på hjemreise, buss tur/retur Frederikshavn – Skagen, overnatting på skole, turneringsdeltagelse og 3 måltider pr. dag. For jentene blir det hjemtransport fra Hjørring til Frederikshavn. Togreise Skagen – Hjørring på mandagen betaler den enkelte selv (som i fjor). Sannsynlig innkvartering i forbindelse med cupene blir lagvis i klasserom på skole.

 

Deltakeravgiften deles i to. Første innbetaling på kr. 1500 gjelder som bindende påmelding.

 

Andre og siste innbetaling blir i mai/juni. Det vil ikke bli utsendt faktura for beløpene, men det vil bli gitt påminnelse om innbetaling via klubbens hjemmeside, Facebook og gjennom lagledelsene.

 

Evt. inntektsbringende dugnader for å redusere deltakeravgiften organiseres av det enkelte lag.

 

For de som ønsker å følge oss på Skaw Cup i år vil jeg anbefale å ordne bosted tidligst mulig, da tilgjengelighet på feriehus og priser kan endres raskt. Vi håper at det er mange foreldre, søsken, besteforeldre og andre interesserte som vil være med til Danmark på ferie og som heiagjeng. Det er mange reisebyråer som tilbyr overnatting på hotell, i leiligheter eller feriehus. Ellers lønner det seg å bestille leie av sykkel i god tid på forhånd (for eksempel gjennom Skagen Cykeludlejning), det er stor rift om syklene da dette er den enkleste måten å komme seg rundt på i Skagen. 

 

 

Ytterligere informasjon finnes på:

 

http://www.skawcup.dk/

 

http://www.danacup.com/

 

 

 

Kommentarer og spørsmål kan rettes til:

 

Jan Kristian Hoel, jankhoel@bbnett.no, 924 98 110

 

Comments