Klubb‎ > ‎Cup 2019‎ > ‎

Skaw cup/ Dana cup 2019 - infobrev 1

lagt inn 22. feb. 2019, 05:38 av Else Marie Grønnerud   [ oppdatert 22. feb. 2019, 06:27 ]

Skaw cup /Dana Cup 2019 – infobrev 1

FK Toten reiser tradisjonen tro også i år til Skaw Cup og Dana Cup.

 

Skaw Cup spilles i perioden lørdag 20. - torsdag 25. juli og Dana Cup mandag 22. - lørdag 27. juli.

 

 

Planen er som følger:

 

Avreise for de som skal på Skaw cup blir på ettermiddagen fredag 19. juli med buss fra Lena og båt m/lugar og måltider Oslo - Frederikshavn. Avgang båt fra Oslo kl. 19.30. Ankomst Skagen blir med buss fra Frederikshavn formiddag lørdag 20. juli.

 

Guttelagene som deltar på Skaw Cup reiser hjem fredag 26/7 med buss på morgenen fra Skagen og båt m/måltid Frederikshavn – Oslo. Ankomst med buss til Lena ca. 20.30.

 

Avreise for de som skal på Dana cup blir på ettermiddagen søndag 21. juli med buss fra Lena og Båt m/lugar og måltider Oslo - Frederikshavn. Avgang båt fra Oslo kl. 19.30. Ankomst Hjørring blir med buss fra Frederikshavn formiddag mandag 22. juli.

 

Hjemreise for jentene blir søndag 28/7 med buss på morgenen fra Hjørring til Frederikshavn og videre med båt Frederikshavn – Oslo. Ankomst med buss til Lena blir ca. 20.30.

 

Det er sjekket ut alternativ reise fra Larvik, men dette blir betydelig dyrere for overfarten,  i tillegg til dyrere transport med buss og er derfor ikke noe alternativ.

 

Påmelding/betaling

 

De som ønsker og har anledning til å bli med på årets største fotballhappening må gjøre følgende innen 15/3:

 

Innbetale kr 1.500,-

på konto:

 

2050 28 03159

innen 15/3.

 

Merk innbetaling m/navn og lag

 

 

 

Deltakeravgiften deles i to. Første innbetaling på kr. 1500 gjelder som bindende påmelding.

 

Et foreløpig anslag er at det vil koste ca. kr 4.500,- pr. spiller å delta på Skaw Cup eller Dana Cup.

 

Beløpet inkluderer buss tur/retur Lena – Oslo, båt tur/retur Oslo – Frederikshavn med Stena Line, middagsbuffet  og frokost på utreise, lunchbuffet på hjemreise, buss tur/retur Frederikshavn – Skagen, overnatting på skole, turneringsdeltagelse og 3 måltider pr. dag. Sannsynlig innkvartering i forbindelse med cupene blir lagvis i klasserom på skole.

 

 Andre og siste innbetaling blir i mai/juni. Det vil ikke bli utsendt faktura for beløpene, men det vil bli gitt påminnelse om innbetaling via klubbens hjemmeside, Facebook og gjennom lagledelsene.

 

Evt. inntektsbringende dugnader for å redusere deltakeravgiften organiseres av det enkelte lag.

 

For de som ønsker å følge oss på Skaw Cup i år vil jeg anbefale å ordne bosted tidligst mulig, da tilgjengelighet på feriehus og priser kan endres raskt. Vi håper at det er mange foreldre, søsken, besteforeldre og andre interesserte som vil være med til Danmark på ferie og som heiagjeng. Det er mange reisebyråer som tilbyr overnatting på hotell, i leiligheter eller feriehus. Ellers lønner det seg å bestille leie av sykkel i god tid på forhånd (for eksempel gjennom Skagen Cykeludlejning), det er stor rift om syklene da dette er den enkleste måten å komme seg rundt på i Skagen. Vi anbefaler sterkt at alle spillere i Skagen disponerer en sykkel under oppholdet.

 

 

Ytterligere informasjon finnes på:

 

http://www.skawcup.dk/

 

http://www.danacup.com/

 

 

 

Kommentarer og spørsmål kan rettes til:

 

Else Marie K. Grønnerud, elsemarie@bbnett.no, 48043108

 


Comments