Klubb‎ > ‎Cup 2019‎ > ‎

Skaw/Dana Cup 2019, Infoskriv #2

lagt inn 24. apr. 2019, 13:52 av Jan Kolnier
Påmeldte lag 

I årets Skaw Cup deltar vi med følgende lag (B=Boys): 
Ett lag B16
To lag B19

I Dana Cup deltar vi med følgende lag (G=Girls): 
Ett lag G15 
Ett lag G17

Navnelister 
For ferjeturen og innkvarteringen i Skagen/Hjørring trengs fullstendige og korrekte navnelister. Disse er nå sendt til oppmenn på laget for utfylling. 

Hvis det er noen av deltakerne som ønsker å reise på egen hånd til/fra Skagen, altså å ikke benytte seg av felles reise med buss og ferje én eller begge veier, er det rom for dette. Ferjebilletten en eller begge veier vil da kunne komme til fratrekk på totalsummen den enkelte skal betale, forutsatt at det meldes fra om dette innen angitt frist. 
Det er bestilt middagsbuffet og frokost på ferja nedover og lunsj på returen. Prisen for disse måltidene vil også kunne komme til fratrekk. 
Forutsetningen for å få redusert kostnad ved ikke å benytte seg av ferje på tur og/eller retur inkludert måltider er at dette meldes til oppmann senest søndag 28. april, da de skal levere lister tilbake til meg innen mandag 29. april.  

Pass 
For reisen til Danmark kreves pass, ingen unntak. Det er kun pass som er gyldig reise- og id-dokument. 
Ferjeselskapet godtar kun pass som identifikasjon for den enkelte reisende. Derfor: Sjekk at du har gyldig pass for hele tiden du skal være på reise. Har du ikke gyldig pass, bestill umiddelbart! 

Delbetaling 2 
Betalingsfrist for delbetaling 2 vil bli i slutten av mai. Informasjon om dato og restbeløp vil komme etter hvert. 

Med vennlig hilsen 
Else Marie K. Grønnerud
Comments