Klubb‎ > ‎

Nyheter fra klubben

 


Dommergruppa er i gang

lagt inn 28. aug. 2019, 13:37 av FK Toten

Tirsdag 27. august hadde dommergruppa i FK Toten sitt første møte, og det var dommerkontakten vår Tom Erik Kristiansen som hadde samlet gruppa. Temaer var oppfølging av hver enkelt i forhold til hvordan det går med dømmingen, litt oppdatering på nye regler denne sesongen, bruk av ulike systemer og løsninger og diverse annet. Møtet ble avholdt i det nye klubbhuset vårt.

Bortsett fra vår aller mest rutinerte dommer, Jan Erik Bjørnstad, var alle dommerne våre til stede. På bildet ser vi fra venstre det siste tilskuddet til dommerstaben vår, Amar Licina, og deretter Tom Erik Kristiansen, Amina Besic og Martinius Gran. 


Vi ønsker oss enda flere i dommergruppa vår, både jenter og gutter, så de som er interessert i å tjene noen kroner ekstra er velkommen til å ta kontakt med Tom Erik på tlf. 41459777 ☺

Vellykket fotballskole med stor deltakelse

lagt inn 22. aug. 2019, 00:08 av FK Toten

FK Toten arrangerte den siste uka før skolestart fotballskole på det nye kunstgresset ved Østre Toten Idrettspark. Oppmøte, informasjon og spisepauser foregikk i det nye klubbhuset vårt. Steffen Hjelmtvedt og Pål Tallerud var hovedansvarlige for det faglige opplegget og gjennomføringen, mens Audun Solheim, Odd Erik Sundbakken, Håkon Svellet, Lars Håkensbakken og flere spillere fra både A-lag og juniorlag var innom som instruktører. Mange takk til dere alle for at dere bidro til at fotballskolen ble så bra som den ble. 

Takk også til damene som stilte opp på kjøkkenet og serverte brødskivelunsj til deltakerne tirsdag, onsdag og torsdag, samt til Raufoss Fotball for glimrende samarbeid om turneringsdelen på Nammo stadion på fredagen. Takk også til hovedsponsorene for fotballskolen Totens Sparebank og Lions Club Østre Toten, til Toresen Sport for leveranse av baller og trøyer, og til Goman Kjelstad og Kiwi Lena som leverte mat og drikke til de 42 deltakerne. 

Tilbakemeldingene fra deltakerne og foreldrene deres var veldig gode, så sannsynligheten er stor for at vi kjører et tilsvarende opplegg også neste år. Vel møtt da, både til dere som deltok i år og til nye deltakere!

Bilder og tekst fra Skaw/Dana Cup

lagt inn 16. jul. 2019, 03:29 av Jan Kolnier   [ oppdatert 16. jul. 2019, 14:04 ]


Vi trenger mange og gode bilder fra Skaw og Dana Cup til høstutgaven av FK Toten Magasinet. For å få til det er vi helt avhengig av å få inn bilder fra dere som er til stede i Skagen og Hjørring. Bilder tatt med kamera er det beste, men bilder tatt med mobiltelefon er også velkommen. Det viktigste er at bildene er tett på motivet og har god oppløsning. Både bilder fra kampsituasjoner, fra før og etter kamper og fra livet rundt turneringene er interessant.

For å få en enklest mulig innsamling av slike bilder har vi opprettet en bildebank der bildene kan legges inn. Denne ligger på FK Totens Google-disk her, og er åpen for alle: LINK

Bildene lastes opp til albumet ved å klikke på "Legg til" ikonet øverst til venstre. I tillegg er det ønskelig med en kommentar om hva og hvem vi ser på bildet. Dette legges inn ved å klikke på bildet etter at det er lastet opp, skrive kommentaren under "Si noe", og klikke "Send". Ikke vent til oppholdet i Danmark er avsluttet med å laste opp bilder, legg dem inn fortløpende slik at alle kan følge med etter hvert.

For å laste opp bilder og legge inn kommentar kreves en Google mailkonto. Mange har muligens dette fra før, men hvis ikke er det bare å gå inn på google.no eller google.com, velge "Logg på" og deretter "Opprett konto".

I tillegg til bilder er alle små og store historier fra oppholdet i Danmark veldig velkommen til FK Toten Magasinet. Flott om alle slike bidrag sendes til Monica på sport@fktoten.no.

Lykke til, og ha en flott uke i Danmark!


Nytt kunstgress på ØTIP

lagt inn 13. jul. 2019, 03:10 av Jan Kolnier   [ oppdatert 13. jul. 2019, 03:13 ]

Det nye kunstgresset ved Østre Toten Idrettspark er nå på plass og klart til bruk. Jobben ble gjennomført svært profesjonelt og på mindre enn tre uker i regi av firmaet ProTurf AS. 

Den siste uka av juni ble det gamle kunstgresset fjernet, den første uka av juli ble det nye kunstgresset og alle linjer i banen lagt på plass, og den andre uka av juli ble banen fylt med først sand og deretter gummigranulat. 

Det nye kunstgresset er i utgangspunktet 4 cm langt, og banen er fylt med 1,5 cm sand og deretter 1,5 cm gummigranulat. I teorien skal dermed 1 cm av gresset være synlig, men selv om det ble gjort en svært grundig jobb vil det normalt ta litt tid før dette har fordelt seg jevnt over hele banen.

Det er nå fritt fram for å ta det nye kunstgresset i bruk til både organisert trening og annen fotballaktivitet. Vi har fått en kunstgressbane vi kan være stolte av på hjemmearenaen vår, og sammen med det nye klubbhuset vårt har vi nå et flott tilholdssted på ØTIP som vi håper å utvikle videre i åra framover.


Bilde: Den nye kunstgressbanen sett fra klubbhusbalkongen
Bilde: Gutta som har lagt det nye kunstgresset, fra venstre Vitor, Urgel og Gauril

Bilder fra åpningen av klubbhuset

lagt inn 16. jun. 2019, 10:50 av Jan Kolnier   [ oppdatert 16. jun. 2019, 10:51 ]

Vi i FK Toten hadde fredag 14. juni åpning av det nye klubbhuset vårt på Østre Toten Idrettspark. Det å få vårt eget tilholdssted er noe vi har sett fram til i lang tid, og med det nye klubbhuset har vi nå fått en felles base. Jo Solberg ønsket velkommen, og informerte om prosessen fram mot at klubbhuset nå står ferdig. Selv om det har vært en lang prosess der ulike lokaliseringer har blitt vurdert, har byggingen gått raskt etter at det første spadetaket ble tatt før ferien i fjor. 

Kommunalsjef Bjørn Bollum gratulerte med det nye klubbhuset, og understreket verdien av det sosiale fellesskapet et slikt tilholdssted vil være for en klubb som FK Toten. Han understreket videre kommunens svært raske behandlingstid av søknaden om brukstillatelse for klubbhuset, noe som ble godt mottatt av de frammøtte. Daglig leder i NFF Indre Østland overrakte også blomster og gratulerte med nytt klubbhus, det samme gjorde leder i Østre Toten Idrettsråd Peter Lerche Raadal.

Deretter var det servering av kaker og kaffe og omvisning i FK Totens nye klubblokaler for de ca. 100 frammøtte. Til slutt var det kamp for A-laget vårt mot Ridabu, der de ca. 70 deltakerne fra Lensbygda Sportsklubbs fotballskole også var invitert.

Her er noen bilder fra åpningen av klubbhuset:


Åpning nytt klubbhus

lagt inn 8. jun. 2019, 10:44 av Jan Kolnier   [ oppdatert 8. jun. 2019, 14:34 ]

Vi ønsker alle spillere, foresatte og andre interesserte velkommen til åpning av det nye klubbhuset vårt fredag 14.06 kl. 18.00 😊

Etterpå blir det kl. 19.30 kamp i 4. div. med gratis inngang for alle, se invitasjon med mer info under ⚽

Fint om flest mulig stiller i FK Toten bekledning, håper å se dere alle på fredag!  👍
Første runde i Stjerneserien for FK Toten Stars

lagt inn 25. mai 2019, 13:49 av FK Toten   [ oppdatert 26. mai 2019, 13:39 av Jan Kolnier ]

FK Toten Stars, det siste tilskuddet til lagene i FK Toten, spilte de første kampene sine i den såkalte Stjerneserien lørdag 25. mai på Vind-plassen. Stjerneserien er et tilbud fra NFF Indre Østland om tilrettelagt fotballaktivitet for spillere med funksjonsnedsettelse eller utviklingshemming, samt spillere som av ulike årsaker ikke finner tilhørighet i ordinær fotballaktivitet. Vi i FK Toten har for første gang meldt på et 5er lag i denne serien nå i 2019. De første treningene for laget startet opp i april, de første gangen var vi relativt få på trening, men totalt har 16 spillere vært innom treningene våre. På den siste treninga vår på tirsdag var vi 14 spillere på trening, og det er foreløpig rekord. Treningene våre foregår hver tirsdag kl. 1730-1830 på kunstgresset ved Østre Toten Idrettspark, og Geir Hjelmtvedt er trener for laget vårt.

 

På den første kampdagen møtte vi Ham-Kam og Vind, med lag og spillere som har deltatt i Stjerneserien i flere sesonger. Resultatet er ikke det viktigste i disse kampene, fellesskap og trivsel er første prioritet. Som nystartet lag har vi mye å lære, men etter noen flere treninger og kamper har vi tro på at vi skal henge bra med framover. Stjerneserien er organisert av NFF Indre Østland, med en lørdag i mai, en lørdag i juni og to lørdager i september som spilledager. Seriespillet arrangeres hos ett av de påmeldte lagene, og hvert lag har to kamper pr. spilledag. Spilledagene denne sesongen foregår på Vind, Lillehammer, Elverum og Kongsvinger, og den siste lørdagen blir det avslutningsbankett etter at kampene er ferdig.

 

Hvis du eller noen du kjenner er interessert i å være med på litt helt uhøytidelig fotballaktivitet, er det bare å komme innom oss en tirsdag kl. 1730. Under ser du noen bilder fra dagens kamper på Vind.


FK Toten magasinet vår 2019

lagt inn 24. apr. 2019, 14:05 av FK Toten   [ oppdatert 24. apr. 2019, 23:22 av Jan Kolnier ]

Alle husstander i Østre Toten skal onsdag 24. april ha fått vårutgaven FK Toten Magasinet i postkassa sammen med Totens Blad. Under finner du den elektroniske utgaven av avisa.
For de som evt. ikke har fått avisa i posten, eller trenger noen eksemplarer til andre interesserte: Kontakt en av oss i styret eller trenerstaben, vi har flere aviser på klubbrommet vårt. 

FK Toten Magasinet


Vellykket årsmøte for FK Toten

lagt inn 29. mar. 2019, 13:14 av FK Toten

FK Toten gjennomførte årsmøte i Totenhallen torsdag 14. mars. Klubbens årsberetning for 2018 viste en klubb med stor aktivitet, med totalt 8 lag i serien i fjorårssesongen, hvorav to guttelag, to juniorlag, et jentelag, et damelag og to seniorlag for herrer i henholdsvis 4. og 6. divisjon. Også for sesongen 2019 har FK Toten meldt på 8 lag i serien, hvorav to guttelag, to juniorlag, to jentelag og to seniorlag for herrer, de to siste i hhv. 4. og 5. div. etter at A-laget i fjor kom på tredjeplass i 4. div. og andrelaget rykket opp fra 6. div..

Leder Økonomi Jan Børge Helland presenterte regnskapet for 2018, som viste et overskudd på 54.665 kr. Regnskapet ble godkjent av både revisor og årsmøtet, og det er spesielt gledelig at støtten fra samarbeidspartnerne våre og inntektene fra klubbavisa endte opp over budsjett. På kostnadssiden brukte vi relativt mye på utstyr i 2018, bl.a. som følge av at alle lag i klubben fikk helt nye drakter der samarbeidspartnerne våre er godt synlige. 

Leder Jo Solberg informerte om status for klubbhusprosjektet. Byggestart for prosjektet var i slutten av juni i fjor, gravearbeider og nødvendig omlegging av rør foregikk i skoleferien, betongarbeidene ble avsluttet i november, mens etasjeskillene mellom første og andre etasje kom på plass rett før jul. Nå i slutten av mars er alle delevegger på plass, og klubbhuset forventes ferdigstilt i løpet av mai. Prosjektet har blitt tildelt gaver på henholdsvis 300.000 kr fra Totens Sparebanks gaveutdeling, 500.000 kr fra Gjensidigestiftelsen og 100.000 kr i investeringstilskudd fra Østre Toten kommune. FK Toten takker så mye for disse svært verdifulle bidragene.

Til slutt i årsmøtet ble det gjennomført valg for 2019. Resultatet ble at Jo Solberg fortsetter som leder, John Anders Hoel som nestleder, Monica Moen som sportslig leder og Unn Sethne som leder administrasjon. Vidar Harefallet kommer inn som leder marked, mens Jan Kolnier fortsetter som varamedlem til styret samt IT- og hjemmesideansvarlig. Som revisorer fortsetter Stein Moe og Bror Helgestad, mens Terje Moe, Kristin Solberg Holje og Kenneth Blien utgjør valgkomiteen for den kommende perioden. Den eneste rollen som ikke ble besatt på årsmøtet var leder økonomi, og styret fikk årsmøtets godkjenning til å fortsette arbeidet med å fylle denne rollen. Til slutt i årsmøtet ble Jan Børge Helland og Jan Sandvold takket for sin innsats som hhv. økonomileder og leder marked. 

FK Toten ser med dette fram mot en ny og spennende sesong, med stor aktivitet hos både gutte-, jente- og seniorlagene våre.

 Jan Børge Helland og Jan Sandvold takkes for sin innsats i styret av Jo Solberg og Monica Moen.  

 Det nye styret inkl. daglig leder har sitt første møte, f.v. Jan Kolnier, Steffen Hjelmtvedt, Monica Moen, John Anders Hoel, Jo Solberg, Unn Sethne, Vidar Harefallet.

Trenerkurs Grasrottrener 4 på Østre Toten Idrettspark

lagt inn 26. mar. 2019, 07:30 av FK Toten

FK Toten har denne helga arrangert kurset Grasrottrener 4 ved Østre Toten Idrettspark, i regi av NFF Indre Østland. Dette er det siste av delkursene i NFFs grunnutdanning for fotballtrenere, og samlet 12 deltakere fra FK Toten, Kapp, Lena, Kolbu/KK og Vestre Lier. 


Instruktør Morten Strandengen sørget for et meget bra kurs med godt utbytte for deltakerne. I tillegg fikk spillerne som deltok på praksisøktene fin trening med mange spennende øvelser. 


FK Toten har i løpet av 2018 og 2019 arrangert alle de fire Grasrottrenerkursene, og det er gledelig at mange av trenerne i FK Toten og moderklubbene Kapp IF og Lena IF nå er ferdig utdannede Grasrottrenere. Dette er veldig bra for spillerutviklingen i FK Toten og moderklubbene i årene framover.  

1-10 of 103