Klubb‎ > ‎

Nyheter fra klubben

 


Lokalbanken med på laget de neste tre årene

lagt inn 19. feb. 2019, 09:16 av FK Toten   [ oppdatert 19. feb. 2019, 11:58 ]


Totens Sparebank har vært en av FK Totens viktigste samarbeidspartnere over flere år, og vi er veldig fornøyd med at de ønsker å være med på den videre utviklingen av klubben vår! 

Totens Sparebank er en solid bank og en sentral bidragsyter i lokalsamfunnet vårt. Vi oppfordrer alle medlemmene våre til å ta en tur innom lokalene deres for en hyggelig bankprat.

Vi i FK Toten ser fram til et fortsatt godt samarbeid med lokalbanken vår! 


På bildet: Avdelingsbanksjef Arnt Skjelstad i Totens Sparebank og daglig leder i FK Toten Steffen HjelmtvedtKurs Grasrottrener 3 på Østre Toten Idrettspark

lagt inn 17. feb. 2019, 09:57 av Jan Kolnier   [ oppdatert 17. feb. 2019, 10:54 ]

FK Toten, Kapp og Lena har denne helga arrangert kurset Grasrottrener 3 ved Østre Toten Idrettspark, i regi av NFF Indre Østland. Dette er delkurs 3 i NFFs grunnutdanning for fotballtrenere, og samlet totalt 20 deltakere fra FK Toten, Kapp, Lena, Kolbu/KK og Nes. 


Instruktør Morten Skjærstad sørget for et meget bra kurs med godt utbytte for deltakerne. I tillegg fikk spillerne som deltok på praksisøktene fin trening med mange spennende øvelser.


FK Toten arrangerte i fjor Grasrottrener 1 på våren og Grasrottrener 2 på høsten, mens Grasrottrener 4 er satt opp lørdag 23. og søndag 24. mars. Vel møtt på kurs også da, her er det mange nyttige innspill som gjør det morsommere å være både spiller og trener!

Odd Erik Sundbakken tildelt kretsens hederstegn

lagt inn 9. feb. 2019, 23:47 av FK Toten   [ oppdatert 9. feb. 2019, 23:48 ]

Odd Erik Sundbakken ble fredag 8. februar på kretstinget for NFF Indre Østland tildelt kretsens hederstegn for sin mangeårige innsats for fotballen i distriktet vårt. 

Odd Erik har deltatt aktivt i fotballmiljøet i Østre Toten de siste 60 årene. Han begynte sin karriere i Skreia IL, først som spiller, deretter som trener og etter hvert som fotballeder for en periode. Han er hedret som æresmedlem for sin innsats i Skreia IL.

Etter hvert ble han trener for samarbeidslaget KLS, som besto av spillere fra klubbene Kapp, Skreia og Lena. Dette laget hevdet seg godt regionalt, og var forløperen til FK Toten som ble etablert i 1995. I FK Toten har han vært aktiv i alle årene klubben har eksistert, som trener for flere lag, som trenerkoordinator, som sportslig leder, og i tillegg i mange andre formelle og uformelle roller.

 I FK Toten tiden har han også bistått moder- og naboklubbene Lena, Kapp, Lensbygda, Skreia og Kolbu/KK med treneroppdrag, treneropplæring og koordinatorroller av ulike slag. Senest i disse dager som koordinator for de felles vintertreningene på kunstgresset på Lena, med to ukentlige samlinger og opptil 100 aktive fotballspillere i aksjon enkelte dager.

For sitt engasjement i FK Toten ble han i 2016 utnevnt til klubbens første og hittil eneste æresmedlem. For sin rolle innen fotballen i bygda har han også fått tildelt Østre Toten kommunes kulturpris.

Engasjementet hans har vært synlig langt utover kommunens grenser. Spesielt kan nevnes innsatsen hans som frivillig i NFF Indre Østland, blant annet som instruktør ved gjennomføring av trenerkurs og som trener for diverse sonelag for yngre spillere.

Odd Erik har aldri har villet framheve seg selv, og alltid vært ydmyk i forhold til sin egen rolle. I hele sitt sin virke har fokus vært å fremme fotballaktiviteten blant ungdommen og å heve nivået her på bygda i så måte. Han har vært med på å fostre opp spillere som har hevdet seg både lokalt og i nasjonal sammenheng, samtidig som han har vært opptatt av å ta vare på bredden. Han har gjennom dette vært en viktig bidragsyter til at Østre Toten har hatt mange aktive fotballspillere i år etter år.

Vi gratulerer Odd Erik så mye med en velfortjent utmerkelse!


Bildet: Daglig leder i NFF Indre Østland Janicke Gonstad og Odd Erik Sundbakken

Andel i nytt klubbhus FK Toten?

lagt inn 8. feb. 2019, 05:52 av FK Toten   [ oppdatert 8. feb. 2019, 06:32 ]

Vi i FK Toten er veldig glade for og stolte over at vi nå får vårt eget klubbhus. Målet vårt er å skape et tilholdssted for alle fotballinteresserte totninger, noe vi mener vil bidra til økt tilhørighet, sterkere samhold og positiv utvikling for lokalfotballen. Her skal alle føle seg hjertelig velkomne, både store og små, i alle aldre, og helt uavhengig av tilknytning til FK Toten!

Vi i FK Toten setter derfor stor pris på om du vil være med og støtte oss med en liten andel av finansieringen av det nye klubbhuset. Alle bidrag, store som små, er velkommen!

En slik gave til FK Toten mellom kr. 500,- og kr. 25.000,- gir skattefradrag på 22%. Dette gjelder både for bedrifter og private.
  • Konto: 2050.04.54963, merk innbetalingen med navn.
  • Vipps: Søk på FK Toten eller skriv inn vårt nummer 91963.
  • Eventuelt: Fyll ut skjemaet under, klikk Send, og motta en faktura på avtalt andel på mail.

Andel klubbhus


Årsmøte i FK Toten

lagt inn 16. jan. 2019, 12:58 av FK Toten   [ oppdatert 3. mar. 2019, 08:33 ]

Vi minner om årsmøte i FK Toten torsdag 14. mars kl 18:30 i Totenhallen, rom 44. 

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes til styret på mailadresse leder@fktoten.no senest to uker før årsmøtet. Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig her på hjemmesida senest én uke før årsmøtet. 

Saksliste og alle saksdokumenter er nå klare og tilgjengelig, se link til årsmøtedokumentene under.

Velkommen til årsmøtet! 

Med vennlig hilsen 
Styret i FK Toten

Årsmøtedokumenter 2019

Gjøvik Idrettsmedisinske Team på ØTIP

lagt inn 11. jan. 2019, 11:29 av FK Toten   [ oppdatert 11. jan. 2019, 12:14 av Jan Kolnier ]

Gjøvik Idrettsmedisinske Team er igjen til stede på ØTIP mandager kl 17-20 og torsdager kl 15-18. Dersom noen spillere ønsker en konsultasjon er det bare å bestille time, priser får dere direkte fra GIT:
http://gjovikidrettsmedisin.no/

Mye bedre å komme i gang tidlig med behandling etter en skade enn å "vente på at det skal gå over". GIT er å finne i møterommet innenfor kafeteriaen i A-hallen.  

GIT kjører gjerne basisøkter eller en oppvarming til trening for hver av gruppene våre (f.eks. Gutt, Junior, Jenter, A-lag) på en mandag eller torsdag. Trenere i FK Toten tar direkte kontakt med Terje Løkken eller John Eyolf Solhaug for å gjøre avtale om dette.

Alle skader bør meldes inn umiddelbart av hver enkelt spiller/forelder som forklart under Hva gjør jeg ved skade? på hjemmesida.

Turnering sommeren 2019

lagt inn 6. jan. 2019, 12:04 av FK Toten   [ oppdatert 6. jan. 2019, 12:24 av Jan Kolnier ]

Det ble i slutten av oktober informert på hjemmesida og på alle lagenes FB-grupper om at samtlige yngres lag i FK Toten kom til å delta i Skaw Cup i Skagen sommeren 2019. Skaw Cup 2019 kommer til å ha klassene. G15, G16, G19 og J17. 

Mot slutten av november kom det tilbakemelding fra enkelte i foreldregruppa for jentene med ønske om en ny vurdering for jentelagene. Dette bl.a. med bakgrunn i at jentene våre er 15- og 16-åringer, og at 17-årsklassa på Skaw Cup av enkelte ble vurdert som for tøft. I tillegg ønsket noen å delta på en større turnering enn Skaw Cup. Med dette som utgangspunkt tok vi et foreldremøte i begynnelsen av desember, og i etterkant av møtet ble alle spillere/foreldre i jentegruppa bedt om å fylle ut et spørreskjema om trenings- og turneringsønsker. Valget av turnering var da mellom Skaw og Dana Cup.

Tilbakemeldingene viste at det var omtrent like mange spillere/foreldre blant jentene som ønsket å delta på Skaw som Dana Cup. Blant de som ønsket seg til Dana var det imidlertid en klar overvekt som ga tilbakemelding om at de kun ville være med hvis det ble Dana Cup. Ut fra dette har vi valgt å endre beslutningen fra slutten av oktober om at alle lag reiser til Skaw Cup. Vi ønsker å ha med oss flest mulig, både på turnering og i sesongen forøvrig, så vi har besluttet at jentene reiser til Dana Cup og gutta til Skaw Cup sommeren 2019.

Dana Cup har klasser for både J15 og J16, og vi håper mange nok vil være med til at vi kan melde på minst et 11er og et 7er lag. Hvordan vi kan melde på vil vi få oversikt over rett etter 1. mars, siden den første innbetalingen som gjelder som påmelding har forfall da. Antall lag på Skaw Cup avhenger på samme måte av hvor mange spillere som melder seg på, men vi satser totalt sett på å ha med minst tre lag i Skagen.

Skaw Cup foregår i perioden 20.-25. juli, mens Dana Cup 2019 foregår i perioden 23.-27. juli. Basert på tilbakemeldinger fra foreldrene i jentegruppa vil vi denne gangen kjøre separate transportopplegg for jentene og gutta. Vi håper uansett at noen når de kommer til Danmark er interessert i å besøke hverandre mellom Skagen og Hjørring, slik at jentene kan få litt støtte fra gutta når det er mulighet til dette og motsatt.

Så da er det bare å planlegge denne delen av sommerferien neste år. Vi har prøvd å imøtekomme ønskene som har kommet inn så godt som mulig, så nå håper vi på rekordmange totninger i Skagen og Hjørring i juli måned!

Steffen Hjelmtvedt daglig leder i FK Toten

lagt inn 4. jan. 2019, 10:45 av Jan Kolnier   [ oppdatert 4. jan. 2019, 10:50 ]

    FK Toten har i dag gjort avtale med Steffen Hjelmtvedt om at Steffen fra mandag 7. januar går inn i en 50% stilling som daglig leder i klubben, i første omgang fram til sommerferien. Fokus de første månedene blir kontakt mot våre eksterne samarbeidspartnere og støttespillere. Vi er svært fornøyd med at vi har fått med kapteinen på A-laget vårt i en slik rolle!

    Steffen vil være mye på farten for FK Toten den nærmeste tiden, og ha base i det nye klubbhuset vårt ved Østre Toten Idrettspark så snart dette står klart. Inntil videre vil han de dagene han jobber for FK Toten ha base i Kapp Næringshage.

    Vi ønsker Steffen hjertelig velkommen i den nye rollen, og ser fram mot et spennende sesong på mange fronter for FK Toten!

Da Ole Gunnar var på Toten ei hel uke

lagt inn 25. des. 2018, 06:09 av FK Toten

I etterkant av Ole Gunnar Solskjær sin relativt vellykkede trenerdebut for førstelaget til Manchester United bitte lille julaften, er det interessant å tenke tilbake på hvor han faktisk startet trenerutdannelsen sin. I november 2007 deltok han nemlig på trener II kurs på Raufoss ei hel uke, der fotballinja på Raufoss Videregående og lokale klubber bidro med spillere til praksisøktene. FK Toten og naboklubbene våre var godt representert, på bildene ser vi bl.a. Ingrid Moe Wold, Robert Kolner og Thomas Løkken.

Landingen Håkon Lihagen var instruktør på kurset, og understreket til Oppland Arbeiderblad den gang at han hadde fått bekreftet at gode holdninger var Ole Gunnars varemerke. - Designerklær og hotte sportsbiler har kanskje blitt kjennemerket for noen fotballkjendiser, men Solskjær kommer alltid på sykkel til fotballakademiet i Kristiansund, fortalte han. - Her er det mange som har noe å lære, for Ole Gunnar handler det ikke om å være kulest mulig, men om å bli best mulig, avsluttet Lihagen.

Med det ønsker vi Ole Gunnar lykke til med fortsettelsen hjemme på Old Trafford andre juledag, og gratulerer (litt motvillig) Liverpool med en fantastisk første halvdel av sesongen 😉 

Vi ønsker alle en fortsatt god julefeiring, med eller uten fotball 🎄⚽

Klubbhuset tar form

lagt inn 21. des. 2018, 02:42 av FK Toten   [ oppdatert 21. des. 2018, 14:12 av Jan Kolnier ]

Mandag den siste uka før jul ble det heist på plass etasjeskiller i betong på det nye klubbhuset vårt. Prosjektet har gått som planlagt hele høsten igjennom, og vi er godt i rute i forhold til ferdigstillelse til våren. Vi ser veldig fram mot å få på plass denne basen for klubben vår, som vi både håper og tror vil bli et populært treffpunkt for alle i og rundt FK Toten og alle andre som har lyst til å komme innom oss.

Som mange sikkert har fått med seg har vi de siste månedene mottatt et par svært kjærkomne gaver til prosjektet vårt, nærmere bestemt 300.000 kr fra Totens Sparebanks gaveutdeling og 500.000 kr fra Gjensidigestiftelsen. Vi er utrolig glade for disse gavene, som begge bidrar til at vi kan redusere låneopptaket i forbindelse med det nye klubbhuset vårt. De nevnte gavene kommer på den måten alle medlemmene våre til gode, gjennom reduserte lånekostnader for klubben vår. Nok en gang en stor takk til Totens Sparebanks og Gjensidigestiftelsen for disse svært viktige bidragene.

For oss i FK Toten og de andre ni eierklubbene i Østre Toten Idrettspark var det også svært gledelig at kommunestyret før jul i budsjettet for 2019 bevilget en million kroner i investeringstilskudd til nødvendige oppgraderinger på ØTIP det kommende året. Grunnlaget for tilskuddet var den investeringsplanen styret i ØTIP har vedtatt for ØTIP for de kommende årene, og for 2019 er det bytte av dekke på kunstgressbanen som står på planen. Styret i ØTIP besluttet som forventet i sitt styremøte den siste torsdagen før jul å benytte tilskuddet fra kommunen til å følge investeringsplanen, noe som medfører at det vil bli lagt nytt kunstgress på kunstgressbanen sommeren 2019. Selv om vi i FK Toten bare er en av ti eierklubber som nyter godt av denne investeringen, er vi svært glade for at dette nå er besluttet og kommer på plass.

Oppsummert er det altså mange gode nyheter for oss i FK Toten nå før jul!

Vi ønsker med dette en riktig god jul og godt nytt år til alle våre medlemmer, støttespillere og samarbeidspartnere, og ser fram mot en ny sesong med mange spennende begivenheter både på og utenfor banen!

Hilsen alle oss i FK Toten 🎄

1-10 of 94