Klubb‎ > ‎

Nyheter fra klubben

 


LIONS pizzakveld med G19

lagt inn 7. nov. 2019, 11:16 av Jan Kolnier   [ oppdatert 7. nov. 2019, 22:24 ]

Fredag 1.11 var det pizza & brus på menyen for alle spillere i juniorgruppa i FK Toten. Anledningen var et arrangement i samarbeide med Lions Østre Toten som hadde med seg Mette Leirstad fra «Mitt valg» som holdt et spennende foredrag fokusert på sosiale ferdigheter og hvordan det påvirker prestasjoner. En spennende kveld, og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Lions! 


FK Toten Magasinet - høst 2019

lagt inn 7. nov. 2019, 11:00 av FK Toten   [ oppdatert 9. nov. 2019, 12:55 av Jan Kolnier ]


Alle husstander i Østre Toten 
skal i forrige uke ha mottatt høstutgaven FK Toten Magasinet i postkassa sammen med Totens Blad. Under finner du den elektroniske utgaven av avisa. For de som evt. ikke har fått avisa i posten, eller trenger noen eksemplarer til andre interesserte: Kontakt en av oss i styret eller trenerstaben, vi har flere aviser på klubbhuset vårt. 

FK Toten Magasinet


Felles sesongavslutning torsdag 21.11

lagt inn 4. nov. 2019, 12:37 av Jan Kolnier   [ oppdatert 12. nov. 2019, 00:17 ]


Torsdag 21. november blir det som informert om for en uke siden felles sesongavslutning for alle lag i FK Toten. Opplegget starter kl 1830 og foregår i kantina ved Lena videregående skole. Ruben Gabrielsen, som var guttespiller hos FK Toten og nå er lagkaptein hos seriemester Molde FK, har sagt at han kommer innom oss denne kvelden!

Opplegget blir som følger: 
1830-1845: Velkommen og litt informasjon
1845-1945: Gjennomgang av sesongen og premieutdeling G16, J15, J17, G19
1945-2015: Pause med servering av pizza
2015-2045: Stand-up med Ruben og Steffen
2045-2130: Gjennomgang av sesongen og premieutdeling Stars, B-lag og A-lag 


Som nevnt tidligere ønsker vi at alle spillere og trenere deltar på denne felles sesongavslutningen. På grunn av serveringen ber vi om at trenere/oppmenn innen onsdag 20.11 skaffer oversikt over og melder videre til Monica hvor mange som kommer fra hver gruppe..Dommergruppa er i gang

lagt inn 28. aug. 2019, 13:37 av FK Toten

Tirsdag 27. august hadde dommergruppa i FK Toten sitt første møte, og det var dommerkontakten vår Tom Erik Kristiansen som hadde samlet gruppa. Temaer var oppfølging av hver enkelt i forhold til hvordan det går med dømmingen, litt oppdatering på nye regler denne sesongen, bruk av ulike systemer og løsninger og diverse annet. Møtet ble avholdt i det nye klubbhuset vårt.

Bortsett fra vår aller mest rutinerte dommer, Jan Erik Bjørnstad, var alle dommerne våre til stede. På bildet ser vi fra venstre det siste tilskuddet til dommerstaben vår, Amar Licina, og deretter Tom Erik Kristiansen, Amina Besic og Martinius Gran. 


Vi ønsker oss enda flere i dommergruppa vår, både jenter og gutter, så de som er interessert i å tjene noen kroner ekstra er velkommen til å ta kontakt med Tom Erik på tlf. 41459777 ☺

Vellykket fotballskole med stor deltakelse

lagt inn 22. aug. 2019, 00:08 av FK Toten

FK Toten arrangerte den siste uka før skolestart fotballskole på det nye kunstgresset ved Østre Toten Idrettspark. Oppmøte, informasjon og spisepauser foregikk i det nye klubbhuset vårt. Steffen Hjelmtvedt og Pål Tallerud var hovedansvarlige for det faglige opplegget og gjennomføringen, mens Audun Solheim, Odd Erik Sundbakken, Håkon Svellet, Lars Håkensbakken og flere spillere fra både A-lag og juniorlag var innom som instruktører. Mange takk til dere alle for at dere bidro til at fotballskolen ble så bra som den ble. 

Takk også til damene som stilte opp på kjøkkenet og serverte brødskivelunsj til deltakerne tirsdag, onsdag og torsdag, samt til Raufoss Fotball for glimrende samarbeid om turneringsdelen på Nammo stadion på fredagen. Takk også til hovedsponsorene for fotballskolen Totens Sparebank og Lions Club Østre Toten, til Toresen Sport for leveranse av baller og trøyer, og til Goman Kjelstad og Kiwi Lena som leverte mat og drikke til de 42 deltakerne. 

Tilbakemeldingene fra deltakerne og foreldrene deres var veldig gode, så sannsynligheten er stor for at vi kjører et tilsvarende opplegg også neste år. Vel møtt da, både til dere som deltok i år og til nye deltakere!

Bilder og tekst fra Skaw/Dana Cup

lagt inn 16. jul. 2019, 03:29 av Jan Kolnier   [ oppdatert 16. jul. 2019, 14:04 ]


Vi trenger mange og gode bilder fra Skaw og Dana Cup til høstutgaven av FK Toten Magasinet. For å få til det er vi helt avhengig av å få inn bilder fra dere som er til stede i Skagen og Hjørring. Bilder tatt med kamera er det beste, men bilder tatt med mobiltelefon er også velkommen. Det viktigste er at bildene er tett på motivet og har god oppløsning. Både bilder fra kampsituasjoner, fra før og etter kamper og fra livet rundt turneringene er interessant.

For å få en enklest mulig innsamling av slike bilder har vi opprettet en bildebank der bildene kan legges inn. Denne ligger på FK Totens Google-disk her, og er åpen for alle: LINK

Bildene lastes opp til albumet ved å klikke på "Legg til" ikonet øverst til venstre. I tillegg er det ønskelig med en kommentar om hva og hvem vi ser på bildet. Dette legges inn ved å klikke på bildet etter at det er lastet opp, skrive kommentaren under "Si noe", og klikke "Send". Ikke vent til oppholdet i Danmark er avsluttet med å laste opp bilder, legg dem inn fortløpende slik at alle kan følge med etter hvert.

For å laste opp bilder og legge inn kommentar kreves en Google mailkonto. Mange har muligens dette fra før, men hvis ikke er det bare å gå inn på google.no eller google.com, velge "Logg på" og deretter "Opprett konto".

I tillegg til bilder er alle små og store historier fra oppholdet i Danmark veldig velkommen til FK Toten Magasinet. Flott om alle slike bidrag sendes til Monica på sport@fktoten.no.

Lykke til, og ha en flott uke i Danmark!


Nytt kunstgress på ØTIP

lagt inn 13. jul. 2019, 03:10 av Jan Kolnier   [ oppdatert 13. jul. 2019, 03:13 ]

Det nye kunstgresset ved Østre Toten Idrettspark er nå på plass og klart til bruk. Jobben ble gjennomført svært profesjonelt og på mindre enn tre uker i regi av firmaet ProTurf AS. 

Den siste uka av juni ble det gamle kunstgresset fjernet, den første uka av juli ble det nye kunstgresset og alle linjer i banen lagt på plass, og den andre uka av juli ble banen fylt med først sand og deretter gummigranulat. 

Det nye kunstgresset er i utgangspunktet 4 cm langt, og banen er fylt med 1,5 cm sand og deretter 1,5 cm gummigranulat. I teorien skal dermed 1 cm av gresset være synlig, men selv om det ble gjort en svært grundig jobb vil det normalt ta litt tid før dette har fordelt seg jevnt over hele banen.

Det er nå fritt fram for å ta det nye kunstgresset i bruk til både organisert trening og annen fotballaktivitet. Vi har fått en kunstgressbane vi kan være stolte av på hjemmearenaen vår, og sammen med det nye klubbhuset vårt har vi nå et flott tilholdssted på ØTIP som vi håper å utvikle videre i åra framover.


Bilde: Den nye kunstgressbanen sett fra klubbhusbalkongen
Bilde: Gutta som har lagt det nye kunstgresset, fra venstre Vitor, Urgel og Gauril

Bilder fra åpningen av klubbhuset

lagt inn 16. jun. 2019, 10:50 av Jan Kolnier   [ oppdatert 16. jun. 2019, 10:51 ]

Vi i FK Toten hadde fredag 14. juni åpning av det nye klubbhuset vårt på Østre Toten Idrettspark. Det å få vårt eget tilholdssted er noe vi har sett fram til i lang tid, og med det nye klubbhuset har vi nå fått en felles base. Jo Solberg ønsket velkommen, og informerte om prosessen fram mot at klubbhuset nå står ferdig. Selv om det har vært en lang prosess der ulike lokaliseringer har blitt vurdert, har byggingen gått raskt etter at det første spadetaket ble tatt før ferien i fjor. 

Kommunalsjef Bjørn Bollum gratulerte med det nye klubbhuset, og understreket verdien av det sosiale fellesskapet et slikt tilholdssted vil være for en klubb som FK Toten. Han understreket videre kommunens svært raske behandlingstid av søknaden om brukstillatelse for klubbhuset, noe som ble godt mottatt av de frammøtte. Daglig leder i NFF Indre Østland overrakte også blomster og gratulerte med nytt klubbhus, det samme gjorde leder i Østre Toten Idrettsråd Peter Lerche Raadal.

Deretter var det servering av kaker og kaffe og omvisning i FK Totens nye klubblokaler for de ca. 100 frammøtte. Til slutt var det kamp for A-laget vårt mot Ridabu, der de ca. 70 deltakerne fra Lensbygda Sportsklubbs fotballskole også var invitert.

Her er noen bilder fra åpningen av klubbhuset:


Åpning nytt klubbhus

lagt inn 8. jun. 2019, 10:44 av Jan Kolnier   [ oppdatert 8. jun. 2019, 14:34 ]

Vi ønsker alle spillere, foresatte og andre interesserte velkommen til åpning av det nye klubbhuset vårt fredag 14.06 kl. 18.00 😊

Etterpå blir det kl. 19.30 kamp i 4. div. med gratis inngang for alle, se invitasjon med mer info under ⚽

Fint om flest mulig stiller i FK Toten bekledning, håper å se dere alle på fredag!  👍
Første runde i Stjerneserien for FK Toten Stars

lagt inn 25. mai 2019, 13:49 av FK Toten   [ oppdatert 26. mai 2019, 13:39 av Jan Kolnier ]

FK Toten Stars, det siste tilskuddet til lagene i FK Toten, spilte de første kampene sine i den såkalte Stjerneserien lørdag 25. mai på Vind-plassen. Stjerneserien er et tilbud fra NFF Indre Østland om tilrettelagt fotballaktivitet for spillere med funksjonsnedsettelse eller utviklingshemming, samt spillere som av ulike årsaker ikke finner tilhørighet i ordinær fotballaktivitet. Vi i FK Toten har for første gang meldt på et 5er lag i denne serien nå i 2019. De første treningene for laget startet opp i april, de første gangen var vi relativt få på trening, men totalt har 16 spillere vært innom treningene våre. På den siste treninga vår på tirsdag var vi 14 spillere på trening, og det er foreløpig rekord. Treningene våre foregår hver tirsdag kl. 1730-1830 på kunstgresset ved Østre Toten Idrettspark, og Geir Hjelmtvedt er trener for laget vårt.

 

På den første kampdagen møtte vi Ham-Kam og Vind, med lag og spillere som har deltatt i Stjerneserien i flere sesonger. Resultatet er ikke det viktigste i disse kampene, fellesskap og trivsel er første prioritet. Som nystartet lag har vi mye å lære, men etter noen flere treninger og kamper har vi tro på at vi skal henge bra med framover. Stjerneserien er organisert av NFF Indre Østland, med en lørdag i mai, en lørdag i juni og to lørdager i september som spilledager. Seriespillet arrangeres hos ett av de påmeldte lagene, og hvert lag har to kamper pr. spilledag. Spilledagene denne sesongen foregår på Vind, Lillehammer, Elverum og Kongsvinger, og den siste lørdagen blir det avslutningsbankett etter at kampene er ferdig.

 

Hvis du eller noen du kjenner er interessert i å være med på litt helt uhøytidelig fotballaktivitet, er det bare å komme innom oss en tirsdag kl. 1730. Under ser du noen bilder fra dagens kamper på Vind.


1-10 of 106