Klubb‎ > ‎

Nyheter fra klubben

 


Nye signeringer hos FK Toten

lagt inn 25. feb. 2020, 10:23 av FK Toten   [ oppdatert 25. feb. 2020, 10:24 ]

Vi i FK Toten er svært fornøyd med å kunne melde at Simen Schjerve Giæver har signert for oss. Simen kommer fra Raufoss Fotball og har tidligere spilt for Rosenborg, Ranheim og Gjøvik-Lyn. Han er 24 år gammel, bor på Raufoss, og har for det meste spilt back og midtstopper. Simen blir en flott tilvekst til spillerstallen vår i Norsk Tipping ligaen, og vi ønsker ham hjertelig velkommen til FK Toten ☺⚽️  

Vi er også veldig fornøyd med at toppscoreren vår i fjorårets 4. divisjon, Lars Johan Kollshaugen, har signert ny kontrakt med oss i FK Toten. Vi ser fram mot den kommende sesongen i Norsk Tipping ligaen, og er veldig glade for at Lars Johan er med oss på laget også i fortsettelsen 👍☺

Bilde: Simen og en godt fornøyd trener Pål.

Bilde: Lars Johan i fjorårets hjemmekamp mot Løten


Trenerstaben på plass i FK Toten

lagt inn 29. jan. 2020, 10:56 av FK Toten   [ oppdatert 2. feb. 2020, 05:30 av Jan Kolnier ]

Da er hele trenerkabalen på plass i FK Toten for den kommende sesongen. Gruppa var tirsdag 28. januar samlet til trenerforum på klubbhuset, under ledelse av trenerutvikler Audun Solheim. Siste tilskudd til trenerstaben er Espen Myhrvold, som blir hovedtrener for seniorlaget vårt i 5. divisjon og i tillegg assistenttrener i juniorgruppa. Espen har det siste året vært en del av trenerteamet rundt Redalen sitt A-lag i 4. divisjon, og har selv spilt fotball for Raufoss, Gjøvik-Lyn og Kolbu/KK. Vi ønsker Espen hjertelig velkommen som trener i FK Toten!

 • Trenerstaben i FK Toten ser da slik ut for 2020-sesongen:
 • Hovedtrener 3. div.: Pål Tallerud
 • Ass.trener 3. div.: Trond Aass
 • Adm. ansvarlig 3. div.: Bjørn Ingolf Sørum
 • Keepertrener 3. div.: Gjermund Østby
 • Fysisk trener 3. div.: Øyvind Pedersen  
 • Trener-/spillerutvikler senior: Audun Solheim
 • Hovedtrener 5. div.: Espen Myhrvold
 • Ass.trenere 5. div.: Lars Håkensbakken/Trond Aass/Håkon Svellet
 • Hovedtrener G19-1: Geir Grønstad
 • Ass.trener G19-1: Hans Olav Sethne
 • Hovedtrener G19-2: Lars Håkensbakken
 • Ass.trener G19-2: Espen Myhrvold
 • Hovedtrener G16: Martin Bjerkengen
 • Ass.trenere G16: Ronny Hasli/Ola Kjørstad/Steffen Hjelmtvedt
 • Hovedtrener J17: Bjørn Ingolf Sørum
 • Keepertrener yngres: Erik Gran  
 • Trener-/spillerutvikler yngres/moderklubb: Odd Erik Sundbakken
 • Hovedtrener FK Toten Stars: Geir Hjelmtvedt
  
På bildet er det meste av trenerstaben avbildet etter trenerforumet på klubbhuset.

Foran fra venstre: Lars Håkensbakken, Steffen Hjelmtvedt, Håkon Svellet, Trond Aass. Bak fra venstre: Pål Tallerud, Odd Erik Sundbakken, Audun Solheim, Espen Myhrvold, Geir Grønstad, Martin Bjerkengen.  


Sesongkort Norsk Tipping-ligaen

lagt inn 25. jan. 2020, 08:38 av Jan Kolnier   [ oppdatert 25. jan. 2020, 08:53 ]Da har vi i FK Toten fått oss sesongkort for den kommende sesongen 😊 

Målet vårt er å selge minst 100 stk før sesongen i Norsk Tipping-ligaen setter i gang. Som noen kanskje har sett på Facebook har Ruben Gabrielsen gitt beskjed om at alle som bestiller sesongkort før 1. mars er med i trekningen av en signert Toulouse FC-drakt 👍 

Sesongkortene ligger tilgjengelig hos FK Toten på Vipps med priser for Voksen og Honnør, Vippskode 91963. Hvis du ikke kan bestille på Vipps sender du en mail til steffen@fktoten.no.

Årsmøte FK Toten

lagt inn 16. jan. 2020, 02:00 av FK Toten   [ oppdatert 5. mar. 2020, 07:09 av Jan Kolnier ]


Det blir som nevnt tidligere årsmøte i FK Toten torsdag 12. mars kl 18:30 på klubbhuset. 

Saksliste og saksdokumenter er nå tilgjengelig her på hjemmesida, se linker til de ulike dokumentene under.

Velkommen til årsmøtet! 

Med vennlig hilsen 
Styret i FK Toten

Årsmøtedokumenter 2020


Turneringer sommeren 2020

lagt inn 9. jan. 2020, 11:17 av Jan Kolnier   [ oppdatert 11. jan. 2020, 06:18 av FK Toten ]


FK Toten satser tradisjonen tro på å delta med gutte- og juniorlagene våre i Skaw Cup i Skagen sommeren 2020. Skaw Cup foregår i år i perioden lørdag 18. til torsdag 23. juli. Vi går ut med denne informasjonen nå, slik at alle kan begynne å planlegge sommerens opphold i Skagen.

Når det gjelder jentene i FK Toten ble det avholdt et spiller-/foreldremøte etter trening onsdag 8. januar. Det vil i ukene fremover bli jobbet med deltakelse i Dana Cup for jentene, der vi i fjor deltok med et 11er lag i J15 og et 7er lag i J17. Skaw Cup har gjennom flere år forsøkt å få til en jenteklasse, men bortsett fra ett år har de ikke lykkes med dette. Dana Cup arrangeres i år i perioden mandag 20. til lørdag 25. juli.

Vi håper på mange totninger i Skagen og Hjørring i juli måned også neste sommer!

Gjensyn med hjemmekampen mot Trysil

lagt inn 31. des. 2019, 00:58 av Jan Kolnier   [ oppdatert 31. des. 2019, 02:35 ]

Når vi går inn i et nytt år kan det noen ganger være hyggelig å se seg litt tilbake. Vi legger derfor ut noen linker til den siste lørdagen i oktober. Trysil hadde vunnet den første kvalikkampen om opprykk til Norsk Tipping ligaen 3-2, så utgangspunktet var enkelt: Vi måtte ha seier i returkampen på ØTIP for å sikre opprykket for vår del.

Her er hjemmekampen mot Trysil i opptak hos OA (velg "Høydepunkter" eller "Hele kampen" på knappene under bildet):  LINK

Artikkel i OA med oppsummering og intervjuer etter kampenLINK

Lenke til vårt bildealbum fra kampen: LINK

Foto: Tommy Gullord, Oppland Arbeiderblad


Vellykket Romjulscup i Totenhallen

lagt inn 28. des. 2019, 11:29 av Jan Kolnier

Fredag 27. desember arrangerte FK Toten Romjulscup i Totenhallen. I gutteklassa var det 10 påmeldte lag, i juniorklassa deltok seks lag, mens det i jenteklassa dessverre var for få påmeldte. Aktiviteten var stor fra morgen til kveld i begge hallene, og det ble i ialt spilt 47 kamper. 

I gutteklassa vant FC Vind og FK Toten 1 hver sine puljer og møtte henholdsvis FC Utlendinga og Raufoss 1 i semifinalene. Vind vant den ene semifinalen på straffer, mens Raufoss vant seminfinalen mot FK Toten med ett mål. Finalen mellom Vind og Raufoss ble en jevnspilt affære, men Vind trakk til slutt det lengste strået med seier 2-1.

I juniorklassa endte Vind og FK Toten 2 på de to første plassene i puljespillet og møttes dermed i finalen. Vind var her det beste laget, og tok en klar 5-1 seier. Reinsvoll og Raufoss endte på de to neste plassene i juniorklassa.

Romjulscupen ble et vellykket arrangement, og i tillegg til spillerne som deltok var mange tilskuere innom i løpet av dagen. Vi satser derfor på å gjenta turneringa neste år, og å gå ut i god tid med invitasjon for å få med enda flere lag, også på jentesida. Årets Romjulscup frister til gjentakelse!Kampoppsett Norsk Tipping ligaen 2020

lagt inn 23. des. 2019, 11:33 av FK Toten   [ oppdatert 26. des. 2019, 04:13 av Jan Kolnier ]

Terminlista for den kommende sesongen ble publisert fredag 20. desember. Vi i FK Toten starter sesongen mot Gjøvik-Lyn på Gjøvik mandag 13. april, som er andre påskedag. Vi avslutter vårsesongen mot Gjøvik-Lyn på ØTIP lørdag 18. juli. Første kamp etter ferien er lørdag 15. august, mens sesongen avsluttes lørdag 24. oktober mot Lørenskog på ØTIP. 

Kampene våre mot andrelag vil stort sett bli flyttet til påfølgende mandag. I den forbindelse vil det måtte bli noen byttinger av hjemme-/bortekamp, siden det utover høsten blir mørkt om kveldene og vi ikke har godkjent lys for kamper i flomlys på mandagskvelder. Disse byttingene vil bli avklart i terminlistemøtet på Ullevaal fredag 10. januar.

Vi ser fram mot en spennende sesong i Norsk Tipping ligaen, her er alle kampene våre slik de foreløpig er satt opp (LINK):

Ny lov for FK Toten

lagt inn 11. des. 2019, 10:23 av Jan Kolnier

Norges Idrettsforbund vedtok på Idrettstinget i mai 2019 en ny lovmal for alle norske idrettslag og at denne skulle ha virkning fra 01.01.2020. Forutsatt at tilpasning til den nye lovnormen er eneste endring i idrettslagets lov er det ikke nødvendig med et ekstraordinært årsmøte, styret kan vedta den nye loven som et ordinært styrevedtak. Styret skal deretter informere medlemmene om den nye loven på idrettslagets hjemmeside eller på annen måte. 

Den viktigste endringen i den nye lovnormen er for oss at alle idrettslag nå skal ha et eget Kontrollutvalg, med minst to medlemmer og minst ett varamedlem. Kontrollutvalget skal påse at idrettslaget drives i samsvar med gjeldende regelverk, har en forsvarlig økonomistyring, og at midler benyttes i samsvar med bevilgninger og økonomiske rammer. Utvalget skal forelegges alle forslag til vedtak som skal behandles på årsmøtet, avgi uttalelse til saker innenfor sitt arbeidsområde, føre protokoll over møtene sine, avgi beretning til årsmøtet og foreta regnskapsrevisjon. Idrettslag med en omsetning under fem millioner kroner (som oss i FK Toten) trenger ikke egen revisor, denne oppgaven ligger i så fall hos Kontrollutvalget.

Her er den nye loven for FK Toten som ble vedtatt i styremøte 09.12.2019 og trer i kraft 01.01.2020 : Lov FK Toten 2020

Avdelingsoppsett Norsk Tipping ligaen 2020

lagt inn 11. des. 2019, 10:16 av Jan Kolnier

Avdelingsoppsettet for 2020-sesongen i Post Nord (2. divisjon) og Norsk Tipping ligaen (3. divisjon) ble offentliggjort i møtet for Serieforeningen på Ullevaal stadion lørdag 7. desember. 


Vi er svært fornøyd med oppsettet, der vi havnet i avdeling med andre klubber fra Indre Østland, Akershus og Oslo Øst. Lokaliseringen til de ulike klubbene er vist i kartet under, og vi får en gjennomsnittlig reise på 87 km til bortekampene våre.

3.divisjon avd 1 sesong 2020


Hele avdelingsoppsettet for Post Nord og Norsk Tipping ligaene finner du her: LINK. Som det framgår er avdelingene i Norsk Tipping ligaen i 2020 satt opp som følger:

Avd. 1: Indre Østland, Akershus, Oslo Øst
Avd. 2: Buskerud, Vestfold, Telemark, Østfold
Avd. 3: Agder, Rogaland
Avd. 4. Hordaland, Sogn og Fjordane, Oslo Vest
Avd. 5: Trøndelag, Møre og Romsdal  
Avd. 6. Nordland, Troms, Oslo Vest

1-10 of 117