Klubb‎ > ‎

Nyheter fra klubben

 


Årsmøte i FK Toten

lagt inn 16. jan. 2019, 12:58 av FK Toten   [ oppdatert 16. jan. 2019, 22:00 av Jan Kolnier ]

Styret innkaller herved sine medlemmer til årsmøte i FK Toten. Årsmøtet avholdes torsdag 14. mars kl 18:30 i Totenhallen, rom 44. 

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes til styret på mailadresse leder@fktoten.no senest to uker før årsmøtet. Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig her på hjemmesida senest én uke før årsmøtet. 

For å ha stemmerett må et medlem ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst en måned og ha betalt medlemskontingent. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Lov for FK Toten § 5 til § 8. Denne ligger under "Klubb" og "Klubbdokumenter" på hjemmesida. 

Velkommen til årsmøtet! 

Med vennlig hilsen 
Styret i FK Toten

Gjøvik Idrettsmedisinske Team på ØTIP

lagt inn 11. jan. 2019, 11:29 av FK Toten   [ oppdatert 11. jan. 2019, 12:14 av Jan Kolnier ]

Gjøvik Idrettsmedisinske Team er igjen til stede på ØTIP mandager kl 17-20 og torsdager kl 15-18. Dersom noen spillere ønsker en konsultasjon er det bare å bestille time, priser får dere direkte fra GIT:
http://gjovikidrettsmedisin.no/

Mye bedre å komme i gang tidlig med behandling etter en skade enn å "vente på at det skal gå over". GIT er å finne i møterommet innenfor kafeteriaen i A-hallen.  

GIT kjører gjerne basisøkter eller en oppvarming til trening for hver av gruppene våre (f.eks. Gutt, Junior, Jenter, A-lag) på en mandag eller torsdag. Trenere i FK Toten tar direkte kontakt med Terje Løkken eller John Eyolf Solhaug for å gjøre avtale om dette.

Alle skader bør meldes inn umiddelbart av hver enkelt spiller/forelder som forklart under Hva gjør jeg ved skade? på hjemmesida.

Turnering sommeren 2019

lagt inn 6. jan. 2019, 12:04 av FK Toten   [ oppdatert 6. jan. 2019, 12:24 av Jan Kolnier ]

Det ble i slutten av oktober informert på hjemmesida og på alle lagenes FB-grupper om at samtlige yngres lag i FK Toten kom til å delta i Skaw Cup i Skagen sommeren 2019. Skaw Cup 2019 kommer til å ha klassene. G15, G16, G19 og J17. 

Mot slutten av november kom det tilbakemelding fra enkelte i foreldregruppa for jentene med ønske om en ny vurdering for jentelagene. Dette bl.a. med bakgrunn i at jentene våre er 15- og 16-åringer, og at 17-årsklassa på Skaw Cup av enkelte ble vurdert som for tøft. I tillegg ønsket noen å delta på en større turnering enn Skaw Cup. Med dette som utgangspunkt tok vi et foreldremøte i begynnelsen av desember, og i etterkant av møtet ble alle spillere/foreldre i jentegruppa bedt om å fylle ut et spørreskjema om trenings- og turneringsønsker. Valget av turnering var da mellom Skaw og Dana Cup.

Tilbakemeldingene viste at det var omtrent like mange spillere/foreldre blant jentene som ønsket å delta på Skaw som Dana Cup. Blant de som ønsket seg til Dana var det imidlertid en klar overvekt som ga tilbakemelding om at de kun ville være med hvis det ble Dana Cup. Ut fra dette har vi valgt å endre beslutningen fra slutten av oktober om at alle lag reiser til Skaw Cup. Vi ønsker å ha med oss flest mulig, både på turnering og i sesongen forøvrig, så vi har besluttet at jentene reiser til Dana Cup og gutta til Skaw Cup sommeren 2019.

Dana Cup har klasser for både J15 og J16, og vi håper mange nok vil være med til at vi kan melde på minst et 11er og et 7er lag. Hvordan vi kan melde på vil vi få oversikt over rett etter 1. mars, siden den første innbetalingen som gjelder som påmelding har forfall da. Antall lag på Skaw Cup avhenger på samme måte av hvor mange spillere som melder seg på, men vi satser totalt sett på å ha med minst tre lag i Skagen.

Skaw Cup foregår i perioden 20.-25. juli, mens Dana Cup 2019 foregår i perioden 23.-27. juli. Basert på tilbakemeldinger fra foreldrene i jentegruppa vil vi denne gangen kjøre separate transportopplegg for jentene og gutta. Vi håper uansett at noen når de kommer til Danmark er interessert i å besøke hverandre mellom Skagen og Hjørring, slik at jentene kan få litt støtte fra gutta når det er mulighet til dette og motsatt.

Så da er det bare å planlegge denne delen av sommerferien neste år. Vi har prøvd å imøtekomme ønskene som har kommet inn så godt som mulig, så nå håper vi på rekordmange totninger i Skagen og Hjørring i juli måned!

Steffen Hjelmtvedt daglig leder i FK Toten

lagt inn 4. jan. 2019, 10:45 av Jan Kolnier   [ oppdatert 4. jan. 2019, 10:50 ]

    FK Toten har i dag gjort avtale med Steffen Hjelmtvedt om at Steffen fra mandag 7. januar går inn i en 50% stilling som daglig leder i klubben, i første omgang fram til sommerferien. Fokus de første månedene blir kontakt mot våre eksterne samarbeidspartnere og støttespillere. Vi er svært fornøyd med at vi har fått med kapteinen på A-laget vårt i en slik rolle!

    Steffen vil være mye på farten for FK Toten den nærmeste tiden, og ha base i det nye klubbhuset vårt ved Østre Toten Idrettspark så snart dette står klart. Inntil videre vil han de dagene han jobber for FK Toten ha base i Kapp Næringshage.

    Vi ønsker Steffen hjertelig velkommen i den nye rollen, og ser fram mot et spennende sesong på mange fronter for FK Toten!

Da Ole Gunnar var på Toten ei hel uke

lagt inn 25. des. 2018, 06:09 av FK Toten

I etterkant av Ole Gunnar Solskjær sin relativt vellykkede trenerdebut for førstelaget til Manchester United bitte lille julaften, er det interessant å tenke tilbake på hvor han faktisk startet trenerutdannelsen sin. I november 2007 deltok han nemlig på trener II kurs på Raufoss ei hel uke, der fotballinja på Raufoss Videregående og lokale klubber bidro med spillere til praksisøktene. FK Toten og naboklubbene våre var godt representert, på bildene ser vi bl.a. Ingrid Moe Wold, Robert Kolner og Thomas Løkken.

Landingen Håkon Lihagen var instruktør på kurset, og understreket til Oppland Arbeiderblad den gang at han hadde fått bekreftet at gode holdninger var Ole Gunnars varemerke. - Designerklær og hotte sportsbiler har kanskje blitt kjennemerket for noen fotballkjendiser, men Solskjær kommer alltid på sykkel til fotballakademiet i Kristiansund, fortalte han. - Her er det mange som har noe å lære, for Ole Gunnar handler det ikke om å være kulest mulig, men om å bli best mulig, avsluttet Lihagen.

Med det ønsker vi Ole Gunnar lykke til med fortsettelsen hjemme på Old Trafford andre juledag, og gratulerer (litt motvillig) Liverpool med en fantastisk første halvdel av sesongen 😉 

Vi ønsker alle en fortsatt god julefeiring, med eller uten fotball 🎄⚽

Klubbhuset tar form

lagt inn 21. des. 2018, 02:42 av FK Toten   [ oppdatert 21. des. 2018, 14:12 av Jan Kolnier ]

Mandag den siste uka før jul ble det heist på plass etasjeskiller i betong på det nye klubbhuset vårt. Prosjektet har gått som planlagt hele høsten igjennom, og vi er godt i rute i forhold til ferdigstillelse til våren. Vi ser veldig fram mot å få på plass denne basen for klubben vår, som vi både håper og tror vil bli et populært treffpunkt for alle i og rundt FK Toten og alle andre som har lyst til å komme innom oss.

Som mange sikkert har fått med seg har vi de siste månedene mottatt et par svært kjærkomne gaver til prosjektet vårt, nærmere bestemt 300.000 kr fra Totens Sparebanks gaveutdeling og 500.000 kr fra Gjensidigestiftelsen. Vi er utrolig glade for disse gavene, som begge bidrar til at vi kan redusere låneopptaket i forbindelse med det nye klubbhuset vårt. De nevnte gavene kommer på den måten alle medlemmene våre til gode, gjennom reduserte lånekostnader for klubben vår. Nok en gang en stor takk til Totens Sparebanks og Gjensidigestiftelsen for disse svært viktige bidragene.

For oss i FK Toten og de andre ni eierklubbene i Østre Toten Idrettspark var det også svært gledelig at kommunestyret før jul i budsjettet for 2019 bevilget en million kroner i investeringstilskudd til nødvendige oppgraderinger på ØTIP det kommende året. Grunnlaget for tilskuddet var den investeringsplanen styret i ØTIP har vedtatt for ØTIP for de kommende årene, og for 2019 er det bytte av dekke på kunstgressbanen som står på planen. Styret i ØTIP besluttet som forventet i sitt styremøte den siste torsdagen før jul å benytte tilskuddet fra kommunen til å følge investeringsplanen, noe som medfører at det vil bli lagt nytt kunstgress på kunstgressbanen sommeren 2019. Selv om vi i FK Toten bare er en av ti eierklubber som nyter godt av denne investeringen, er vi svært glade for at dette nå er besluttet og kommer på plass.

Oppsummert er det altså mange gode nyheter for oss i FK Toten nå før jul!

Vi ønsker med dette en riktig god jul og godt nytt år til alle våre medlemmer, støttespillere og samarbeidspartnere, og ser fram mot en ny sesong med mange spennende begivenheter både på og utenfor banen!

Hilsen alle oss i FK Toten 🎄

Bilder fra sesongavslutningen

lagt inn 18. nov. 2018, 02:38 av FK Toten   [ oppdatert 18. nov. 2018, 09:09 av Jan Kolnier ]

Her er noen bilder fra den felles sesongavslutningen vår torsdag 15. november.


Anders Koschinski Kvisgaard som homofil Raufoss-supporter.Premieutdeling G15/G16: Fra venstre trenerne Ronny Hasli og Erik Gran, Framgangspris G16 Erlend Moen Riste, Framgangspris G15 Andreas Berntsen, Toppscorer G15 Marcus Eng, Toppscorer G16 Abdulqadir Mudey, Årets spiller G16 Endre Holtet Moe. Årets spiller G15 Simen Øfstbø og trener Martin Bjerkengen ikke med på bildetPremieutdeling J14/J15: Fra venstre trenerne Bjørn Ingolf og Tone Sørum, Framgangspris J14 Marte Aamodt, Årets spiller J15 Birgit Auråen, Toppscorer J14 Oda Stenersen, Framgangspris J15 Annie Sønsteby, Toppscorer J15 Sigrid Stasviken. Årets spiller J14 Mia Elise J. Sønsterud ikke med på bildet.Premieutdeling J19/Damer: Fra venstre Katrine Kirkeby, Dorthe Balke, Framgangspris Ida Tallerud, Hanna Strandbakken Bergheim, Tuva Nygård, Tuva Berg og trener Magnus Reinsby Gihle. Årets spiller Elin Hveding Bergum og Toppscorer Madelein Bjørkvold Bech ikke med på bildet.Premieutdeling G19-1: Fra venstre trener Hans Olav Sethne, Årets spiller Marius Løvstad, Framgangspris Emil Lie Nesheim-Hauge, Toppscorer Daniel Løken og trener Håkon Svellet. Premieutdeling G19-2: Fra venstre trener Lars Håkensbakken, Framgangspris Kristoffer Thorsteinshaugen, Toppscorer Magnus Petterson, Årets spiller Mats Reinsby Gihle og oppmann Frank Bjerkeengen.  

 

Premieutdeling B-laget: Fra venstre trener Håkon Svellet, Lars Tallerud, Heike Marigård, Toppscorer Jørgen Pedersen, Årets spiller Torgeir Auråen og trener Lars Håkensbakken. Framgangspris Efrem Kiflay ikke med på bildet.Premieutdeling A-laget: Fra venstre trener Pål Tallerud, Framgangspris Jonas Harefallet, Toppscorer Rasmus Ulsrud og trenerne Trond Aass og Bjørn Ingolf Sørum. Steffen Hjelmtvedt, som ble Årets spiller, Assistkonge og Toppscorer (den siste delt med Rasmus Ulsrud) ikke med på bildet. 

 

Sportslig leder Monica Moen ledet premieutdelingen på en god og ryddig måte.Søskenparet Birgit og Torgeir Auråen ble begge kåret til Årets spiller på lagene sine.

Bilder fra sesongen 2018

lagt inn 17. nov. 2018, 06:30 av FK Toten   [ oppdatert 18. nov. 2018, 02:36 ]

Det har vært en del spørsmål om bildene fra sesongen som ble vist på sesongavslutningen vår, så her er presentasjonen vi brukte.

Bilder sesongen 2018


Magasinet - høst 2018

lagt inn 30. okt. 2018, 17:44 av Jan Kolnier   [ oppdatert 11. nov. 2018, 00:25 ]

Alle husstander i Østre Toten skal ha fått høstutgaven av FK Toten Magasinet i postkassa sammen med Totens Blad. Under finner du den elektroniske utgaven av avisa.

 

For de som evt. ikke har fått avisa i posten, eller trenger noen eksemplarer til andre interesserte: Kontakt en av oss i styret eller trenerstaben, vi har flere aviser på klubbrommet vårt.

FK Toten Magasinet.pdf


Toten Vintertrening

lagt inn 29. okt. 2018, 17:23 av Jan Kolnier   [ oppdatert 29. okt. 2018, 17:24 ]Lørdag den 27. oktober startet Toten Vintertrening igjen med en Kick-Off for alle spillere på ØTIP. Dette er et tilbud FK Toten arrangerer sammen med moder- og samarbeidsklubber for spillere i alderen 8 - 14 år som vil trene fotball på vinteren. Det er klubbene Lensbygda Sportsklubb, Lena IF, Kapp IF og Kolbu/KK sammen med FK Toten som står bak vintertreningene. Treningene har endret navn fra Ivrigtrening til Toten Vintertrening, da dette er et tilbud for alle og ikke bare de ivrigste. Denne gangen var 55 litt kalde, men fornøyde fotballspillere samlet til en treningsøkt med påfølgende lunsj, litt lett fotballinformasjon og quiz. Det var en glad gjeng som forlot kick-off`n, og som igjen samles for treninger på torsdager og lørdager frem mot jul. Ved å samarbeide om vintertrening, så gir det større grupper og dermed bedre mulighet for et godt opplegg tilpasset ulike ferdigheter. Det er trenere fra de ulike klubbene sammen med trenerutvikler i FK Toten Odd Erik Sundbakken som har ansvaret for treningene. Målsetningen er at dette skal være en god arena for utvikling av både fotballspillerne, men også at våre trenere opplever dette som en  arena for trenerutvikling. En positiv effekt er også at trenere og spillere blir bedre kjent, slik at eventuelle framtidige samarbeid og overganger blir enklere.

1-10 of 90