Klubb‎ > ‎Nyheter fra klubben‎ > ‎

Bilder og tekst fra Skaw/Dana Cup

lagt inn 19. jul. 2018, 11:47 av FK Toten   [ oppdatert 19. jul. 2018, 13:53 ]
Vi trenger mange og gode bilder fra Skaw og Dana Cup til høstutgaven av FK Toten Magasinet. For å få til det er vi helt avhengig av å få inn bilder fra dere som er til stede i Skagen og Hjørring. Bilder tatt med kamera er det beste, men bilder tatt med mobiltelefon er også velkommen. Det viktigste er at bildene er tett på motivet og har god oppløsning. Både bilder fra kampsituasjoner, fra før og etter kamper og fra livet rundt turneringene er interessant.

For å få en enklest mulig innsamling av slike bilder har vi opprettet en bildebank der bildene kan legges inn. Denne ligger på FK Totens Google-disk her, og er åpen for alle: LINK

Bildene lastes opp til albumet ved å klikke på "Legg til" ikonet øverst til venstre. I tillegg er det ønskelig med en kommentar om hva og hvem vi ser på bildet. Dette legges inn ved å klikke på bildet etter at det er lastet opp, skrive kommentaren under "Si noe", og klikke "Send". Bildene fra den siste artikkelen på hjemmesida er lagt inn som eksempler for å vise hvordan det kan gjøres. Ikke vent til oppholdet i Danmark er avsluttet med å laste opp bilder, legg dem inn fortløpende slik at alle kan følge med etter hvert.

For å laste opp bilder og legge inn kommentar kreves en Google mailkonto. De fleste har muligens dette fra før, men hvis ikke er det bare å gå inn på google.no eller google.com, velge "Logg på" og deretter "Opprett konto".

I tillegg til bilder er alle små og store historier fra oppholdet i Danmark veldig velkommen til FK Toten Magasinet. Jan Børge Helland har påtatt seg å oppsummere fra Dana Cup og Monica Moen fra Skaw Cup, så flott om alle slags bidrag sendes til Jan Børge på okonomi@fktoten.no eller Monica på sport@fktoten.no.

Lykke til, og ha en flott uke i Danmark!

Comments