Klubb‎ > ‎Nyheter fra klubben‎ > ‎

Bror Helgestad vikarierer som sportslig leder

lagt inn 16. nov. 2016, 12:21 av FK Toten
Vi i FK Toten er veldig fornøyd med at 
Bror Helgestad har sagt seg villig til å vikariere som sportslig leder hos oss fram til årsmøtet i mars. Dette etter at Leif Tore Linnerud, som har vært sportslig leder hos oss de siste to årene, takket ja til en rolle i Raufoss Fotball og etter avtale med oss i FK Toten avsluttet engasjementet hos oss noen måneder før årsmøtet.

Bror har som de fleste vet lang erfaring innen fotballen på Østre Toten, og et stort nettverk både i og utenfor klubben vår. Vi i FK Toten legger stor vekt på et godt samarbeid og åpen dialog både internt og i forhold til naboklubbene våre. I så måte er Bror en glimrende representant for det vi i klubben vår ønsker å stå for. 

Styret i FK Toten er derfor veldig glad for at Bror blir med oss de nærmeste månedene, i en viktig tid både for FK Toten og for samarbeidet innen fotballen i kommunen vår. 

Vi vil samtidig benytte anledningen til å takke Leif Tore for den jobben han har gjort som sportslig leder de nesten to årene han har vært hos oss. Vi ønsker samtidig Leif Tore all mulig lykke til i den nye rollen som sportslig ansvarlig for U16-teamet i Raufoss Fotball. Vi i FK Toten har et godt samarbeid med Raufoss på flere områder, så vi kommer helt sikkert til å holde kontakten også i fortsettelsen!


Comments