Klubb‎ > ‎Nyheter fra klubben‎ > ‎

Da Ole Gunnar var på Toten ei hel uke

lagt inn 25. des. 2018, 06:09 av FK Toten
I etterkant av Ole Gunnar Solskjær sin relativt vellykkede trenerdebut for førstelaget til Manchester United bitte lille julaften, er det interessant å tenke tilbake på hvor han faktisk startet trenerutdannelsen sin. I november 2007 deltok han nemlig på trener II kurs på Raufoss ei hel uke, der fotballinja på Raufoss Videregående og lokale klubber bidro med spillere til praksisøktene. FK Toten og naboklubbene våre var godt representert, på bildene ser vi bl.a. Ingrid Moe Wold, Robert Kolner og Thomas Løkken.

Landingen Håkon Lihagen var instruktør på kurset, og understreket til Oppland Arbeiderblad den gang at han hadde fått bekreftet at gode holdninger var Ole Gunnars varemerke. - Designerklær og hotte sportsbiler har kanskje blitt kjennemerket for noen fotballkjendiser, men Solskjær kommer alltid på sykkel til fotballakademiet i Kristiansund, fortalte han. - Her er det mange som har noe å lære, for Ole Gunnar handler det ikke om å være kulest mulig, men om å bli best mulig, avsluttet Lihagen.

Med det ønsker vi Ole Gunnar lykke til med fortsettelsen hjemme på Old Trafford andre juledag, og gratulerer (litt motvillig) Liverpool med en fantastisk første halvdel av sesongen 😉 

Vi ønsker alle en fortsatt god julefeiring, med eller uten fotball 🎄⚽
Comments