Klubb‎ > ‎Nyheter fra klubben‎ > ‎

Første runde i Stjerneserien for FK Toten Stars

lagt inn 25. mai 2019, 13:49 av FK Toten   [ oppdatert 26. mai 2019, 13:39 av Jan Kolnier ]

FK Toten Stars, det siste tilskuddet til lagene i FK Toten, spilte de første kampene sine i den såkalte Stjerneserien lørdag 25. mai på Vind-plassen. Stjerneserien er et tilbud fra NFF Indre Østland om tilrettelagt fotballaktivitet for spillere med funksjonsnedsettelse eller utviklingshemming, samt spillere som av ulike årsaker ikke finner tilhørighet i ordinær fotballaktivitet. Vi i FK Toten har for første gang meldt på et 5er lag i denne serien nå i 2019. De første treningene for laget startet opp i april, de første gangen var vi relativt få på trening, men totalt har 16 spillere vært innom treningene våre. På den siste treninga vår på tirsdag var vi 14 spillere på trening, og det er foreløpig rekord. Treningene våre foregår hver tirsdag kl. 1730-1830 på kunstgresset ved Østre Toten Idrettspark, og Geir Hjelmtvedt er trener for laget vårt.

 

På den første kampdagen møtte vi Ham-Kam og Vind, med lag og spillere som har deltatt i Stjerneserien i flere sesonger. Resultatet er ikke det viktigste i disse kampene, fellesskap og trivsel er første prioritet. Som nystartet lag har vi mye å lære, men etter noen flere treninger og kamper har vi tro på at vi skal henge bra med framover. Stjerneserien er organisert av NFF Indre Østland, med en lørdag i mai, en lørdag i juni og to lørdager i september som spilledager. Seriespillet arrangeres hos ett av de påmeldte lagene, og hvert lag har to kamper pr. spilledag. Spilledagene denne sesongen foregår på Vind, Lillehammer, Elverum og Kongsvinger, og den siste lørdagen blir det avslutningsbankett etter at kampene er ferdig.

 

Hvis du eller noen du kjenner er interessert i å være med på litt helt uhøytidelig fotballaktivitet, er det bare å komme innom oss en tirsdag kl. 1730. Under ser du noen bilder fra dagens kamper på Vind.


Comments