Klubb‎ > ‎Nyheter fra klubben‎ > ‎

Forvirring om opprykk fra 4.divisjon

lagt inn 6. sep. 2014, 08:11 av FK Toten   [ oppdatert 30. nov. 2014, 14:18 ]
Ser i lørdagen OA at det er usikkert om Redalen/Raufoss ,som er et samarbeidslag ,kan rykke opp fra 4.divisjon. Jeg kjenner ikke regelverket i detalj, men det ville være lite logiske hvis dette laget kan avansere i seriesystemet, så lenge Raufoss har egne lag i 2.div. 3.div og 5.div som samtidig kan spille på samarbeidslaget i 4 div. Har imidlertid forståelse for ar Redalen ønsker å stille så sterkt som mulig for å evt. rykke opp en divisjon.


Personlig har jeg liten forståelse av at Raufoss, som i mange år har vært "flaggskipet" i vårt distrikt ,vil involvere seg i en setting som er med å avgjør opprykk fra 4 div. Raufoss har vært veldig opptatt av "fair play" når 2.lagene til elitisereielag stiller med forskjellige lag og påvirker tabellen i 2 div. Holdningene til "fair play" var vel ikke like fremtredende ifbm å redde eget lag fra nedrykk fra 3.div. i fjor høst. Jeg synes ikke dette er fair play. Er ikke helt sikker på at dette øker Raufoss sin popularitet på Østre Toten.

Er også kritisk til krets og forbund som ikke kan gi et skikkelig svar på dette. Har de tenkt konsekvenser hvis de sier ja? Tenk dere en 2015 sesong med Kolbu/KK/Vålerenga , FK Toten/Lillestrøm eller Gran/Stabæk som samarbeidslag.

Mvh: Terje Alund

En liten tilleggskommentar: ser at Langedrag fra Redalen i OA 30.8 sier at grunnlaget for videre drift var borte og at de søkte samarbeide med andre klubber. Så vidt jeg kan se stiller Redalen to lag i seniorklassen i sesongen 2014. Da er det vel ikke mangel på spillere som er motivet for samarbeide