Klubb‎ > ‎Nyheter fra klubben‎ > ‎

Jason Vermeer blir trener i FK Toten

lagt inn 5. des. 2016, 12:15 av FK Toten   [ oppdatert 6. des. 2016, 03:10 ]
Fra venstre leder i FK Toten Jo Solberg, spiller- og trenerutvikler Jason Vermeer og markedssjef John Anders Hoel

FK Toten har inngått treneravtale med Jason Vermeer, som tidligere har jobbet som spillerutvikler ved akademiene til Ajax og Barcelona, og det siste året med Kina sitt U19-landslag for gutter. Jason kommer til å være engasjert hos FK Toten og moderklubbene fra nyttår og fram til sommerferien. Han kommer til å ha hovedansvaret for treningene til FK Totens førstelag på G19 og G16, og i tillegg følge opp treningene for alle de andre lagene i FK Toten, inkl. A-laget vårt i Kretsligaen. Jason vil også ha en svært sentral oppgave i forhold til FK Totens moderkubber, der han vil delta på treninger for yngre spillere og drive trenerutvikling på samme måte som i FK Toten. Han vil også delta på flere av de to ukentlige «ivrigtreningene» som gjennomføres i regi av FK Toten og moderklubbene på kunstgresset på Lena fram til fotballsesongen starter. Fra starten av februar vil Jason i tillegg ha hovedansvaret for det ungdomsakademiet FK Toten planlegger å starte direkte etter skoletid to dager i uka på kunstgresset på Lena. Dette er tenkt som et utviklingsprogram for spillere i alderen 10-14 år fra hele Toten/Gjøvik-området.

Jason har selv vært spiller ved Ajax sitt ungdomsakademi, men ble skadet i ung alder og startet derfor svært tidlig en trenerkarriere ved det samme akademiet. Målsetningen med å hente inn en ressurs med erfaring fra to av de fremste klubbene i Europa når det gjelder spillerutvikling er at vi tror dette vil kunne gi et løft i treningsarbeidet vårt, både i FK Toten og moderklubbene våre. Gjennom aktiv coaching og opplæring av trenerne i FK Toten og moderklubbene håper vi å kunne etablere prinsipper og systemer som skal kunne følges også etter at Jason sitt engasjement hos oss er ferdig. For å klare dette er vi helt avhengig av stort engasjement og involvering fra trenerne i FK Toten og moderklubbene det halvåret Jason er hos oss. I tillegg tror vi det vil kunne bli et svært spennende halvår for spillerne i FK Toten og moderklubbene. Det å få kjennskap til hvordan det trenes i klubber som Ajax og Barcelona er det ikke så mange muligheter til her på Toten. I den forbindelse håper vi at ungdomsakademiet etter skoletid vil være interessant også for spillere utenfor våre egne rekker. Alle er velkommen på disse treningene uansett klubbtilhørighet, mer informasjon om akademiet kommer på hjemmesida vår etter hvert. Forhåpentligvis er de erfaringene hver enkelt spiller gjør seg sammen med Jason, enten det er i FK Toten, en av moderklubbene våre, på ivrigtreningene eller ved ungdomsakademiet vårt, noe han eller hun kan ha nytte av videre i fotballkarrieren sin.

Vi ser fram til en svært spennende tid i FK Toten og moderklubbene våre, og alle som har lyst til å være med på dette er hjertelig velkommen!

Comments