Klubb‎ > ‎Nyheter fra klubben‎ > ‎

Klubbhuset tar form

lagt inn 21. des. 2018, 02:42 av FK Toten   [ oppdatert 21. des. 2018, 14:12 av Jan Kolnier ]
Mandag den siste uka før jul ble det heist på plass etasjeskiller i betong på det nye klubbhuset vårt. Prosjektet har gått som planlagt hele høsten igjennom, og vi er godt i rute i forhold til ferdigstillelse til våren. Vi ser veldig fram mot å få på plass denne basen for klubben vår, som vi både håper og tror vil bli et populært treffpunkt for alle i og rundt FK Toten og alle andre som har lyst til å komme innom oss.

Som mange sikkert har fått med seg har vi de siste månedene mottatt et par svært kjærkomne gaver til prosjektet vårt, nærmere bestemt 300.000 kr fra Totens Sparebanks gaveutdeling og 500.000 kr fra Gjensidigestiftelsen. Vi er utrolig glade for disse gavene, som begge bidrar til at vi kan redusere låneopptaket i forbindelse med det nye klubbhuset vårt. De nevnte gavene kommer på den måten alle medlemmene våre til gode, gjennom reduserte lånekostnader for klubben vår. Nok en gang en stor takk til Totens Sparebanks og Gjensidigestiftelsen for disse svært viktige bidragene.

For oss i FK Toten og de andre ni eierklubbene i Østre Toten Idrettspark var det også svært gledelig at kommunestyret før jul i budsjettet for 2019 bevilget en million kroner i investeringstilskudd til nødvendige oppgraderinger på ØTIP det kommende året. Grunnlaget for tilskuddet var den investeringsplanen styret i ØTIP har vedtatt for ØTIP for de kommende årene, og for 2019 er det bytte av dekke på kunstgressbanen som står på planen. Styret i ØTIP besluttet som forventet i sitt styremøte den siste torsdagen før jul å benytte tilskuddet fra kommunen til å følge investeringsplanen, noe som medfører at det vil bli lagt nytt kunstgress på kunstgressbanen sommeren 2019. Selv om vi i FK Toten bare er en av ti eierklubber som nyter godt av denne investeringen, er vi svært glade for at dette nå er besluttet og kommer på plass.

Oppsummert er det altså mange gode nyheter for oss i FK Toten nå før jul!

Vi ønsker med dette en riktig god jul og godt nytt år til alle våre medlemmer, støttespillere og samarbeidspartnere, og ser fram mot en ny sesong med mange spennende begivenheter både på og utenfor banen!

Hilsen alle oss i FK Toten 🎄

Comments