Klubb‎ > ‎Nyheter fra klubben‎ > ‎

Medlemskontingent - treningsavgift - scoringssupporter- pølsesalg

lagt inn 20. mai 2014, 01:41 av FK Toten   [ oppdatert 8. aug. 2014, 05:52 av Jan Kolnier ]

Alle spillere skal ha fått, eller får i løpet av kort tid, faktura fra FK Toten. Fakturaen gjelder medlemskontingent for 2014 og halv treningsavgift. Faktura for andre halvdel av treningsavgiften blir tilsendt i august/september.

Vi ber om at fakturaene blir betalt innen fastsatt frist og at innbetalingene merkes med spillers navn og lag-tilhørighet. For å være spillerberettiget og forsikret, må du være ajour med innbetalingene.  

Ta kontakt med Magnus Aas på telefon 90154362 dersom du har behov for betalings-avtale.


Klubben har lagt til rette for at spillere kan redusere treningsavgiften ved å selge spekepølser og/eller scoringssupporterlodd.  Evt. reduksjon i treningsavgift kommer på fakturaen som kommer på høsten.


Salg av spekepølser fra Totenkjøtt

Dersom du selger spekepølser, reduserer du treningsavgiften med kr. 70,- pr. solgte pølse. Salg av 5 pølser vil gi reduksjon på kr. 350,- Pølsene leveres ut i løpet av juni. Du vil få nærmere beskjed om når og hvor du skal hente pølsene du har bestilt.


Salg av scoringssupporter

Du reduserer treningsavgiften med kr. 300,- pr. solgte lodd.

Kjøper forplikter seg til å betale kr. 4 pr. mål og kr. 4,- pr. poeng som 4. divisjon menn skaffer i seriekamper i sesongen 2014. Minimumsbeløp å betale for kjøper er kr. 250,- og maksimumsbeløpet er kr. 400,- Alle solgte scoringssupporterlodd er med i trekning av gavekort på kr. 1.000,- på hver av lagets hjemmekamper. Klubben sender ut faktura til kjøpere etter sesongslutt.

Nummererte supporterlodd ligger på klubbrommet de kan deles av trenere / tas av spillere etter behov.


Bestilling av spekepølser

Bestillings-fristen er satt til 25.05.2014

Trykk på følgende link for bestilling: bestillingskjema (skjemaet kan fungere ikke helt med Internet Explorer. Man må ha den nyeste versjon eller bruke en annen nettleser)Comments