Klubb‎ > ‎Nyheter fra klubben‎ > ‎

SK Media og Mariendal Trykkeri med tippekonkurranse

lagt inn 14. apr. 2015, 13:58 av FK Toten   [ oppdatert 14. apr. 2015, 14:06 ]
Tipp og vinn ølbrikker med eget motiv!

Send sms med kodeord ”TIPS” og mailadressen din til 922 25 894. Da blir du med i tippekonkurransen vår og kan vinne ølbrikker med motiv etter eget ønske.


Konkurransen er enkel og oversiktlig. De påmeldte vil inn mot helg hver uke få tilsendt tippekupongen på mail. Du fyller inn H, U eller B bak kampene og trykker på ”Svar-knappen”!

De tre beste hver uke får ølbrikker etter fordelingen 3-2-1. Den som har samlet flest ølbrikker når sesongen er slutt kåres som vinner. Premien er det antall ølbrikker vinneren har samlet med motiv etter eget ønske. I tillegg blir du den lokale ”tippe-eksperten”, en særdeles prestisjetung tittel!

Vi følger Raufoss Fotball, SK Gjøvik Lyn, Kolbu/KK, FK Toten, Redalen og Raufoss Fotball Damer gjennom hele sesongen. Det vil normalt gi 6 kamper på tippekupongen vår, men av forskjellige årsaker kan det bli runder med færre lokale kamper. Da supplerer vi med andre interessante lag, slik at det blir 6 kamper å tippe på hver helg!

Vi håper vårt fokus på lokalfotballen skal bli en knallsuksess. Tipping og spill fenger og premiene bør være særdeles attraktive. Tenk å vinne helt spesielle ølbrikker med motiv etter eget ønske. Det blir noe å smelle på bordet når seieren skal feires!

Så da er det bare å få ut den berømte ”finger’n” , få sendt sms-en og du er påmeldt.

Enklere kan det ikke gjøres!

Vi ønsker deg velkommen på tippelaget vårt!

Dette blir både spennende gøy!

Comments