Klubb‎ > ‎Nyheter fra klubben‎ > ‎

Nytt kunstgress på ØTIP

lagt inn 13. jul. 2019, 03:10 av Jan Kolnier   [ oppdatert 13. jul. 2019, 03:13 ]
Det nye kunstgresset ved Østre Toten Idrettspark er nå på plass og klart til bruk. Jobben ble gjennomført svært profesjonelt og på mindre enn tre uker i regi av firmaet ProTurf AS. 

Den siste uka av juni ble det gamle kunstgresset fjernet, den første uka av juli ble det nye kunstgresset og alle linjer i banen lagt på plass, og den andre uka av juli ble banen fylt med først sand og deretter gummigranulat. 

Det nye kunstgresset er i utgangspunktet 4 cm langt, og banen er fylt med 1,5 cm sand og deretter 1,5 cm gummigranulat. I teorien skal dermed 1 cm av gresset være synlig, men selv om det ble gjort en svært grundig jobb vil det normalt ta litt tid før dette har fordelt seg jevnt over hele banen.

Det er nå fritt fram for å ta det nye kunstgresset i bruk til både organisert trening og annen fotballaktivitet. Vi har fått en kunstgressbane vi kan være stolte av på hjemmearenaen vår, og sammen med det nye klubbhuset vårt har vi nå et flott tilholdssted på ØTIP som vi håper å utvikle videre i åra framover.


Bilde: Den nye kunstgressbanen sett fra klubbhusbalkongen
Bilde: Gutta som har lagt det nye kunstgresset, fra venstre Vitor, Urgel og Gauril
Comments