Klubb‎ > ‎Nyheter fra klubben‎ > ‎

Oppkjøring til Skaw og Dana Cup

lagt inn 16. jul. 2018, 12:08 av FK Toten   [ oppdatert 17. jul. 2018, 12:06 ]


Lagene våre har siden forrige uke vært i full gang med treningene før Skaw og Dana Cup. Gutta skal delta i Skaw Cup i Skagen som starter på søndag, mens jentene deltar på Dana Cup i Hjørring fra og med tirsdag neste uke. FK Toten deltar i Skaw Cup med ett lag i Gutter 14, to i Gutter 16 og ett i Gutter 19, mens vi i Dana Cup deltar med ett lag i Jenter 15 og ett i Jenter 19. De to yngste guttelagene er samarbeidslag med Kolbu/KK.

Alle lagene reiser sammen fra Toten fredag ettermiddag, og jentene får et par dager i Skagen før de drar videre til Hjørring på mandag. Mange foreldre tar også turen til Danmark for å støtte lagene våre, siden denne uka tradisjonelt har vært en flott kombinasjon av fotball og ferie for hele familien. Til sammen er det 82 spillere og mange foreldre og søsken som reiser nedover, så det blir en solid Toten-delegasjon i Skagen og Hjørring neste uke.

Takk til Jan Kristian Hoel som har stått for organiseringen av reise, opphold og deltakelse for alle spillere, trenere og ledere, alt virker å være under kontroll når de siste forberedelsene gjøres på treningsfeltet denne uka.

Takk også til Lena IF og Kolbu/KK for lån av flotte gressbaner, supert å kunne trene på gress de siste to ukene før vi reiser til Danmark. Se bildene under fra dagens treninger på Lena stadion.

Trener Håkon Svellet forklarer juniorspillerne hvilket fokus han vil ha i spilldelen på slutten av treninga


Trener Martin Bjerkengen oppsummerer treninga som nettopp er gjennomført for G14/G15-gruppa


Trenerne Bjørn Ingolf Sørum og Anders Inderberg kjører tekniske øvelser i oppvarminga for J15


Trener Simen Fodstad instruerer under oppvarminga for J19


Spilløvelse som avslutning på treninga for førstelaget vårt i 16-årsklassa på Skaw Cup, ledet av trener Lars Håkensbakken
Comments