Klubb‎ > ‎Nyheter fra klubben‎ > ‎

Oppstart nytt klubbhus

lagt inn 24. jun. 2018, 10:55 av Jan Kolnier   [ oppdatert 24. jun. 2018, 13:11 ]
Mandag 25. juni blir det første spadetaket, eller rettere sagt den første gravemaskinskuffa, tatt for FK Toten sitt nye klubbhus på ØTIP. Østre Toten kommune har nå gitt en såkalt idrettsfunksjonell godkjenning av prosjektet, søknaden vår om tippemidler er godkjent av Oppland fylkeskommune, og finansieringen er på plass i samarbeid med Totens Sparebank.

Prosjektet består teknisk sett av to deler, der den første gjelder omlegging av fjernvarmeledningen som går der vi nå kommer til å bygge klubbhus. Denne ledningen sørger for oppvarming og varmt vann i Totenhallene, og må legges utenom tomta der vi nå skal bygge klubbhus. Dette arbeidet må nødvendigvis foregå i skoleferien, siden hallene ikke kan være uten oppvarming og varmt vann i skoleåret. Det var derfor viktig for oss å komme i gang med gravearbeidet umiddelbart etter skoleslutt, og byggesøknaden på denne delen av prosjektet ble godkjent for en ukes tid siden.

Den andre delen av prosjektet er byggingen av selve klubbhuset. Byggesøknaden på den delen av prosjektet er under behandling hos kommunen, og vi har såpass positive tilbakemeldinger at vi har fått beskjed fra kommunen at det bare er å starte gravearbeidene. Fra mandag 25. juni blir det dermed gravearbeider på tomta vår på ØTIP, og for å unngå uhell og personskader i anleggsperioden er det viktig at dette området behandles som det det er, nemlig et anleggsområde. 

Vi i FK Toten retter en stor takk til vår prosjektleder Ola Øfstbø, som sammen med styremedlemmene Jens Kristian Ulsrud og John Anders Hoel har sørget for at klubbhuset vårt nå endelig ligger an til å bli en realitet. 

Slik er det planlagt at det nye klubbhuset kommer til å se ut fra kunstgressbanen (B-hallen i bakgrunnen):
Klubbhuset prosjekteres med ca. 100 m2 grunnflate og ca. 250 m2 totalareal over to etasjer. Første etasje planlegges med lagerrom, vaskerom, to garderober, kiosk og handicaptoalett. Andre etasje planlegges med et forsamlingsrom/kafeteriaområde, et kjøkken, et møterom og to kontorer. 

Slik blir planløsningen for de to etasjene:

1. etasje:


2. etasje (B-hallen og trappa derfra ute til høyre):



Comments