Klubb‎ > ‎Nyheter fra klubben‎ > ‎

Salg av Scoringssupporter

lagt inn 4. apr. 2018, 04:27 av Jan Kolnier   [ oppdatert 4. apr. 2018, 04:29 ]

På samme måte som tidligere år kan alle spillere i FK Toten redusere treningsavgiften sin gjennom salg av Scoringssupporter. Dette er et konsept der den som blir Scoringssupporter kan sies å kjøpe en aksje i FK Totens A-lag i 4. divisjon for herrer. Spilleren som verver Scoringssupportere får et fradrag på 250 kr pr solgt aksje, som går til fradrag på innbetaling nummer 2 for treningsavgift i juni. 

Verdien på aksjen ved sesongslutt avhenger av antall seriemål og poeng for A-laget i 4. divisjon. Etter sesongslutt 2018 faktureres hver Scoringssupporter med kr 5,- per mål og kr 5,- per poeng A-laget har oppnådd i løpet av sesongen. Minste beløp er kr. 250,- maksimum beløp er kr. 500,-.

Salg av Scoringssupporter er på frivillig basis, og det er opp til hver spiller og dennes foresatte å benytte ordningen og hvor mange lodd en vil selge. Konseptet har fungert i FK Toten i flere år og kan hjelpe spillere/foresatte med å få redusert treningsavgiften gjennom bidrag fra familie, venner eller bedrifter.

Ved hver hjemmekamp for A-laget vil det trekkes en premie blant alle som har kjøpt Scoringssupporter, og i år er det Kims på Skreia som sponser premiene.

Comments