Klubb‎ > ‎Nyheter fra klubben‎ > ‎

Turnering sommeren 2019

lagt inn 6. jan. 2019, 12:04 av FK Toten   [ oppdatert 6. jan. 2019, 12:24 av Jan Kolnier ]
Det ble i slutten av oktober informert på hjemmesida og på alle lagenes FB-grupper om at samtlige yngres lag i FK Toten kom til å delta i Skaw Cup i Skagen sommeren 2019. Skaw Cup 2019 kommer til å ha klassene. G15, G16, G19 og J17. 

Mot slutten av november kom det tilbakemelding fra enkelte i foreldregruppa for jentene med ønske om en ny vurdering for jentelagene. Dette bl.a. med bakgrunn i at jentene våre er 15- og 16-åringer, og at 17-årsklassa på Skaw Cup av enkelte ble vurdert som for tøft. I tillegg ønsket noen å delta på en større turnering enn Skaw Cup. Med dette som utgangspunkt tok vi et foreldremøte i begynnelsen av desember, og i etterkant av møtet ble alle spillere/foreldre i jentegruppa bedt om å fylle ut et spørreskjema om trenings- og turneringsønsker. Valget av turnering var da mellom Skaw og Dana Cup.

Tilbakemeldingene viste at det var omtrent like mange spillere/foreldre blant jentene som ønsket å delta på Skaw som Dana Cup. Blant de som ønsket seg til Dana var det imidlertid en klar overvekt som ga tilbakemelding om at de kun ville være med hvis det ble Dana Cup. Ut fra dette har vi valgt å endre beslutningen fra slutten av oktober om at alle lag reiser til Skaw Cup. Vi ønsker å ha med oss flest mulig, både på turnering og i sesongen forøvrig, så vi har besluttet at jentene reiser til Dana Cup og gutta til Skaw Cup sommeren 2019.

Dana Cup har klasser for både J15 og J16, og vi håper mange nok vil være med til at vi kan melde på minst et 11er og et 7er lag. Hvordan vi kan melde på vil vi få oversikt over rett etter 1. mars, siden den første innbetalingen som gjelder som påmelding har forfall da. Antall lag på Skaw Cup avhenger på samme måte av hvor mange spillere som melder seg på, men vi satser totalt sett på å ha med minst tre lag i Skagen.

Skaw Cup foregår i perioden 20.-25. juli, mens Dana Cup 2019 foregår i perioden 23.-27. juli. Basert på tilbakemeldinger fra foreldrene i jentegruppa vil vi denne gangen kjøre separate transportopplegg for jentene og gutta. Vi håper uansett at noen når de kommer til Danmark er interessert i å besøke hverandre mellom Skagen og Hjørring, slik at jentene kan få litt støtte fra gutta når det er mulighet til dette og motsatt.

Så da er det bare å planlegge denne delen av sommerferien neste år. Vi har prøvd å imøtekomme ønskene som har kommet inn så godt som mulig, så nå håper vi på rekordmange totninger i Skagen og Hjørring i juli måned!

Comments