Anlegg

FK Toten har tilhold i Østre Toten Idrettspark på Lena, som består av en kunstgressbane, to idrettshaller (Totenhallene A og B) og noe annen bygningsmasse. Her er link til hjemmesiden til Østre Toten Idrettspark: otip.no.


VI i FK Toten benytter kunstgressbanen i idrettsparken som vår hjemmearena. Det nye klubbhuset vårt som stod ferdig i 2019 ligger rett ved kunstgressbanen, og vi benytter til en viss grad også garderober i Totenhallen B.

Kunstgressbanen fikk helt nytt dekke sommeren 2019, og holder nå en meget god standard. Slik ser den ut fra balkongen på klubbhuset vårt

Det nye klubbhuset er eid av FK Toten, og ser slik ut fra kunstgressbanen (Totenhallen B i bakgrunnen)

Klubbhuset har ca. 100 m2 grunnflate og ca. 250 m2 totalareal over to etasjer. Første etasje har et lagerrom, vaskerom, to garderober, kiosk og handicaptoalett. Andre etasje har et forsamlingsrom, kjøkken, møterom, to kontorer, handicaptoalett og balkong mot kunstgressbanen. Den såkalte universelle utformingen er løst gjennom rullestolheis på oversiden av klubbhuset (mot Totenhallen), som gir atkomst direkte inn til andre etasje i klubbhuset..


Klubbhuset kan leies ut til ulike typer møter, bursdager med eller uten fotball osv. Ta i så fall kontakt med leder eller nestleder. Det er i forsamlingsrommet sitteplasser til ca. 30 personer på stoler ved spisebord og ca. 10 personer i sofa med småbord. I tillegg er det separat møterom med sitteplass til inntil 14 personer. Både forsamlingsrommet og møterommet har stor skjerm for framvisning fra PC. Kjøkkenet har komfyr, stekeovn, kjøleskap, oppvaskbenk og oppvaskmaskin for litt enkel servering, samt tallerkener, glass, kaffekopper og bestikk for inntil 40 personer.


Slik er planløsningen for de to etasjene:

1. etasje


2. etasje (B-hallen og trappa derfra ute til høyre)


Her er et oversiktskart som viser plasseringen til Østre Toten Idrettspark i forhold til resten av Lena sentrum og Lenagata: