Billetter

Billetter til A-lagets kamper i Norsk Tipping-ligaen har følgende priser:

  • Voksne fra 15 år: 100 kr.

  • Honnør/Barn under 15 år: 50 kr

Under er lenker til elektronisk billettkjøp (QR-koden kan også benyttes), der billett kan kjøpes fram til dagen før kamp. Legg merke til at hjemmesupportere og bortesupportere skal bestille ulike billetter. Dette fordi hjemme- og bortesupportere skal plasseres på ulike seksjoner, se forklaring lenger nede på siden.

Kvittering på elektronisk billettkjøp mottas på mail og framvises ved inngang på kamp. Billetten er registrert på billettkjøperens navn og kan kun benyttes én gang.

I henhold til bestemmelsene for Norsk Tipping-ligaen skal hjemme- og bortesupporterne fordeles på ulike områder på tribunen. Det er satt av et eget område til bortesupporterne på motsatt side av hovedtribunen.

Billett kan kjøpes på forhånd på linkene over ved bruk av betalingskort, samt ved inngang på kamp og bruk av Vipps eller kontanter. Alle tribuneplasser er i utgangspunktet ståplasser, så de som ønsker å sitte bør ta med seg noe å sitte på.

Gjestende lag disponerer i Norsk Tipping-ligaen inntil 20 fribilletter. Disse må i så fall bestilles på mail senest dagen før kamp til klubben@fktoten.no (eller ved å fylle ut skjemaet under), med beskjed om antall, navn og telefonnummer for hver billett, samt hvem som kommer til å hente billettene. De vil i så fall ligge klar ved hovedinngangen halvannen time før kamp.

Kamper med andre lag enn A-laget i FK Toten har gratis inngang. Trenere, lagledere og spillere i FK Toten har gratis inngang også på A-lagets hjemmekamper.

Sesongkort

Sesongkort til kampene i Norsk Tipping-ligaen koster 990 kr. for voksne og 490 kr. for honnør/barn.

Dette kan kjøpes med vipps eller bankkort i kiosken, eller ved å sende en mail til klubben@fktoten.no.